Priateľova mama

Príspevok v téme: Priateľova mama
Donciu

Ahojte..ani neviem ako mam začať..v prvom rade chcem poprosiť aby ste mi pomohli ak niekto niečo podobne zažili. A ak nie tak budem rada za každý názor.

S priateľom sme spolu 3 roky.Ja mám 17 priateľ 21.
Všetko je super okrem jeho mami. Je jedináčik a ona si na svojho syna nedá dopustiť.Prvý rok keď sme boli spolu bola normálna. Aj keď nejaký extra vzťah sme nemali. Ale nerobila nám naprieky. No potom to začalo.Vadilo jej to keď mal isť priateľ ku nám. Vymýšľala mu doma robotu aby nemohol prísť. Vadilo jej to,že sme spolu boli cez víkendy, keď sme chceli isť na výlet proste všetko.Keď je nejaký problém tak som hneď ja na vine. Len ja ho vraj nahováram na hlúposti. Vraj len kvôli mne sa zmenil. Lebo už sa k nej nespraví tak ako niekedy. Ale to hovorí preto lebo nieje všetko tak ako ona chce. Priateľ si ma zastane. A hneď je zle. Minule keď sa s ňou hádal povedala mu,že dúfa že nebudeme spolu a ,že ak to máme v pláne,že ona nás rozdelí. Odvtedy ku ním nechodím. Sú to nejaké 3 mesiace.Nedávno sa zase hádali(cez telefón, bol u mňa) za to,že ho nechcela pustiť na výlet. Vykrikovala mu,že nebude stále ako ja chcem . A,že sa nemá prispôsobovať mojej sprostej rodine. Sedela som pri ňom takže som to počula..Nechápem ako človek ktorý ani nemá záujem spoznať moju rodinu na ňu takéto niečo povie.. Zobrala som mu telefón s ruky a povedala som jej,že na moju rodinu si dovoľovať nebude.. Toto už bola sila čo povedala..a je toho ešte strašne veľa. Napríklad keď som chodila k priateľovi hneď prvé bolo. A čo si jedol? a hladný niesi? a v škole bolo ako? proste ja som pre ňu bola ako vzduch.. Viacej sa rozpisovať nejdem tak dúfam že ma utešíte,že to časom prejde..alebo ja neviem :( Ocino a zvyšok rodiny ma majú radi.. Iba ona má problém.

potvorky123

Doncicu... Mám niečo podobné. Poradím Ti jednu veľmi dobrú vec. Nemôžeš si to všímať.. Najhoršie je na mojej situácií to, že priateľ sa od nich nechce a ani nebude odlepovať. Je to rodinný maznáčik. Mne to išlo strašne na nervy...
Napr. týždeň nosil v aute buxu od jedla z práce a keď som to jeho mame povedala, že som ju doniesla z auta tak mi povedala,že nemá čas, keď behá stále za mnou.
(už sme sa kvôli nim aj párkrát rozišli)
Nechodím k nim, všetkým akciám s nimi sa vyhýbam, ani sa s nimi veľmi nerozprávam a mám po probléme. :)

Doncicu

Asi mi nič iné neostáva.Musím si zvyknuť na túto sitáciu.Ja som na ňu úplne alergická už len keď počujem jej hlas tak mi je zle.Už nech skončím školu a dúfam že pôjdeme kilometre ďaleko od nej.

zlokot

Typujem, ze jeho mama nema partnera. A tak za partnera povazuje svojho syna (aj ked sexualny moment absentuje, sprava sa, akoby jej zivotnym partnerom bol jej syn) A teba povazuje za sokynu, ktora jej chce odviest partnera. Tak sa aj sprava a bojuje s tebou o svojho syna.
Myslim, ze sa to casom nezlepsi, skor sa to bude vyhrocovat, az kym jej syn sa nerozhodne pre jednu z vas dvoch.

soffa

jendo plus je ze priatel pri tebe stoji.ma uz 21 tak je dospely.od takej harpie utekat prec,mas pravdu ze si prerusila akykolvek styk s nou.proste nevie predychat ze si jej ukradla syna.mala si jej este povedat v telefone,ze to povies otcovi ako na nich kyda,ked chce po papuli.co je vela to je vela.mozno by skrotla.ak ti priatel stoji zato a planujes s nim buducnost,budes si musiet na tu situaciu zvyknut a obmedzit styk na minimum...a nabuduce priatelovi povedz ze ked je u vas,nech nezdviha telefony od matky,tej ide totiz o to,ze by ti zneprijemnila den.

LMarika

Takych rodicov je velmi vela, ktori nie su spokojni s tym, koho si ich dieta vybralo za partnera. Z toho su potom len hadky a neraz to vyusti aj do rozchodu. Keby svokry nestrkali nos do toho, do coho ich nic nie je, mnohe uz davno rozidene pary mohli byt este stale spolu a stastne. Pre buducnost vy dvaja budete stastni len vtedy, ked budete byvat sami dvaja, idealne v nejakom meste poriadne vzdialenom od mesta, v ktorom byva jeho mama. Poslusne papkaj antikoncepciu a daj si velky pozor, aby si neotehotnela skor ako dostudujes a zabyvas sa s priatelom niekde inde. A tiez ti prajem pevne nervy. Snad obaja poriadne zamakate na anglictine a pre buducnost zmiznete do Irska a vazena pani svokra nech si trhne nohou.

Doncicu

No ale bude si musieť zvykať.Ale je to hrozné ako sa dokáže správať.A popritom ja som jej nikdy neublížila.

laura321

mamicka ziarli na synacika, je jej tazko, ze v jeho zivote uz ona nie je ta najdolezitejsia zena..musi si zvykat pani. smutne vsak je, ako sa chova k tebe a k rodine tvojej, nema pravo nikoho takto ponizovat, svedci to o jej hluposti a s tym asi nic nenarobis. pevne nervy len zelam s takouto furiou.