Kamarátka - jej problémy a čudné správanie

Príspevok v téme: Kamarátka - jej problémy a čudné správanie
solitude

Ahojte,
kamarátka má problémy, neviem aké. Zistila som to podľa jej čudného správania, spýtala som sa jej teda čo sa deje, ona zpočiatku len zatĺkala ale nakoniec sa predsa len priznala že je toho na ňu veľa. O aké problémy ide, s tým sa mi nechcela zveriť. Iba to, že až skončí škola sa sťahuje preč s rodičmi, i keď nie natrvalo, možno sa po prázdninách vráti, najneskôr o rok. Čiže možno bude chodiť rok alebo pol roka na inú školu. Vraj bude pravdepodobne bez internetu. A prečo, to bude asi ten problém, o ktorom vôbec nič neviem, ani iní kamaráti. K čudnému správaniu sa pridalo to, že prestala sa so mnou stretávať, ani len písať si so mnou nechce, telefón nezdvíha, nechala frajera, na fb si zablokovala všetkých priateľov (aspoň tých čo poznám). Nikto nechápe čo sa s ňou deje, akoby chcela vymazať celú svoju minulosť, aj keď sa raz vráti.
Má 15 rokov, ale vždy mi pripadala na mojej úrovni (mám 18), tým chcem povedať že puberta jej už dávnejšie skončila (aspoň myslím), celkovo si viac rozumie so staršími. Myslíte že si raz uvedomí čo spravila a bude to chcieť napraviť? Naozaj nechápem toto správanie... Zažili ste to už niekto?

LMarika

Ak sa ti nezdoverila ona s tym, co ju trapi, tak tu na fore ti to tazko niekto povie, iba ak by si zasla za nejakou vesticou a spytala sa. Lebo keby len jednu osobu chcela vymazat zo zivota, a to taku, ktora jej v minulosti viackrat ublizila a o ktorej az prilis neskoro dozvedela, ze je to chronicka klamarka, ktora si ludi nevazi s opovrhuje kazdym a zavidi a zle praje kazdemu, tak to by sa este dalo pochopit, lebo jednu taku osobu som zo svojho zivota vymazala aj ja. Ale ze si vymazala vsetkych... A ze nechce komunikovat s nikym... Asi ma problem a ty sa jej snazis pomoct a asi aj citis, ze ten problem ma, ale ona ti nechce povedat, aky je to problem. Ked nechce, tak nechce, tahat to z nej nemozes ako z chlpatej deky, zostava ti uz len brat na vedomie, ze nechce. Tak sa s nou uz nekontaktuj a skus verit, ze sa po case ozve aj sama a zacne sa spravat normalne. Dovtedy sa zameraj na ine kamaratky, ktore o teba aj stoja.

solitude

A prepáčte, omylom som toto dala aj druhý krát, akurát ako neregistrovaný používateľ, zle mi ide internet a nechcelo mi to najprv odoslať... no ale ako vidím, podarilo sa predsa len