Preco sa maju zeny potrebu pretrcat?

Príspevok v téme: Preco sa maju zeny potrebu pretrcat?
emilimili

Neviem ci sa mi to zda, ale vsimam si v okoli ze zeny sa spravaju ako sliepky. Chlapi uplne v pohodicke, ale baby? Dnes som bola svedkom ako dve zenske na seba zazerali ako kohuti na bojovom poli. Normalne som cakala, ze si skocia do vlasov. Samozrejme obe nahodene, steklace, minisuknicky, dekolt po pupok. Coraz viac takto stretavam oblecene aj mlade baby, co mozu mat tak najviac 12rokov. Staci ist po ulici, same takmer hole zadky a zazerajuce pohlady. Nedajboze si da clovek kratsiu suknu, chlap pozrie, usmeje sa, v pohode, baba zazera. Kam tento svet speje? To uz budu ludia na seba odporni? To uz o chvilu budu chodit deti hole aby zaujali? Je mi fakt z toho zle. Niekedy mi to pride ako preteky aha ja som chudsia, aha ja mam vacsie kozy, kratsiu suknu, vyssie stekle. Aj vo vasom okoli to takto je? Ako keby sa mali zeny potrebu ukazovat a pretrcat ako nejaky tovar..

lilililinaaa

ako tu uz niekto písal.... to naco sa zameriavame sa zrazu javí ze je všade okolo nas, ja si síce sukne nevšímam ale skor zuby :D a to co maju v ústach podaktori je totálna katastrofa...ba este lepsie ked su zeny nahodene a co púšťajú z tých ust detto (ci uz hlúposti alebo nadávky)

mam56

Celkové vyžarovanie ženy nesúvisí len s pekným oblečením, musí to byť hlavne vnútro ženy, ktoré je očarujúce.
Muži si aj tak nevšímajú to, čo majú ženy na sebe. Iba žena ženu hodnotí, aké ma na sebe šmaty.

majus1463

nenamyslas si to emii?nie si jedina na svete kto si da mini,kto je krasny,zeby si bola az tak nadpozemsky neviem co,ze maju zeny z teba komplexy? este sa mi nestalo ,aby na mna niektora zena zazerala ked som sla v minisukni,maximalne hodnotiaci pohlad,co je uplne normalne..a ja ked vidim pekne oblecenu babu ,tak sa inspirujem,ked je nahodena odvazne,tiez pozriem,ale nezavidim

mam56

A nemajú na chrbte aj cenovku? Mnohým by to veľmi uľahčilo život a takisto aj zoznamovanie. Máš na to alebo na to nemáš.

MultiLevel

Emilimili, ale jasne, aj mne sa obcas stane, ze stretnem taku zenu, ktora zazera, zvycajne na mna :D Aj tot nedavno som platila pri pokladni a ten pohrdavo-kysly vyraz, s ktorym slecna na mna pozerala.....Neostavalo mi nic ine, len sa na nu usmiat :) A tak to robim vzdy, ze ked je niekto namrzeny, ofucany (casnik, predavacka a podobne), radsej sa snazim okolo seba sirit dobru energiu, ako sa znechucovat a naladit na ich vlnu...
Zeny podla mna extremne riesia ine zeny, ale z casu na cas to robime takmer vsetky. Mozes si vybrat v akej skupine budes, ci v tej, kde sa zazera, riesi, superi, predvadza alebo v tej, kde sa pozries na inu a neriesis dalej :)

creature

Je to bezna vec. Aj muzi sa predhanaju a samozrejme okrem vyzoru aj v inych oblastiach (kto dalej docura, kto ho ma vacsi, kto ma lepsie skore u zien, kto je sikovnejsi, bohatsi, svalnatejsi, silnejsi, inteligentnejsi, vzdelanejsi..no vies si predstavit). Deje sa to bez ohladu na to ci si to vsimas alebo nevsimas. Ja sa pri uvazovani o tomto nemozem vyhnut evolucii. Jednoducho toto predhananie sa je vyslovene instinktivna zalezitost ktora je hlboko v nas. Rozdiel je akurat v tom ze kazdy to robi trosku inak v zavislosti na jeho prednostiach, na iq, na eq, vychove, kulture...a niekedy to niektori z nas nerobia pretoze maju prave cosi ine na starosti alebo su na to uz proste prilis stari a maju v pazi. Robia to hlavne mladsi ludia. Robia alebo robili to aj ti ktori to prekukli alebo aj taki ktori tvrdia ze nie. Mozno v nasej kulture mame trosku problem s tym ze sa to s tym vzajomnym porovnavanim prehana, alebo ze sa na urcite vlastnosti kladie prehnane az nezdravo velky doraz (vid vyzor) a su casto povazovane za az nezmyselne dolezite.
Jedine na com zalezi je ako hodnotis samu seba. Mozes sa cele dni zozierat ako hrozne trapne vyzeras a sledovat vsetky ostatne zeny okolo a porovnavat sa. Alebo sa mozes nejak rozumne vysporiadat s tym co si o sebe myslis a nezozierat sa tym ze sa ludia predhanaju.

sewie

:) zial si ma vobec nepochopila, ale nemrzi ma ze som to aspon skusila...uz radsej prenecham priestor prispevkom ake ocakavas...vsetko dobre:)

Moireal

liekovka, ja som si u niektorych vsimla ich lacny pohlad. Stare tetky s lezbickym nadychom:D Aj take sa najdu:D
Ale samozrejme su aj take tety zavidiace mladost a krasu. Vsak aj oni boli dakedy krasne a mlade, tak co.