Konizácia

Príspevok v téme: Konizácia
Nikinka352

Dobrý deň,
mám 22 rokov a už niekoľkokrát po sebe mi vyšli zlé výsledky sterov z krčka maternice. Mám CIN II a onkogynekológ ma poslal na konizáciu. Urobila som si všetky potrebné vyšetrenia a na dnes som bola objednaná. Prišla som tam a gynekológ, ktorý ma prijal (bol to prednosta gynekológie) mi povedal, že som ešte mladá, nemám za sebou ani pôrod a že on mi to nedoporučuje, že mám prísť za pol roka na kontrolu. Že sa mi to môže ešte znormalizovať a nebude sa to vyvíjať ďalej. Ja neviem čo mám teraz robiť, či fakt čakať ešte 6 mesiacov, alebo sa ísť informovať u niekoho iného a vypočuť si jeho názor, toľko stresov čo som okolo toho mala a zrazu ma pošlú len tak domov. Bojím sa, že za tých 6 mesiacov sa mi to o moc zhorší. Aký je Váš názor? Mala niektorá z Vás podobnú skúsenosť?

lombardo1981

Pri stredne ťažkej prekanceróze u dievčat, ktoré ešte nerodili, sú polročné kontroly štandardným postupom. Vždy podstúpiš odber na cytologické vyšetrenie a kolposkopiu. U mladých báb to môže aj samovoľne vymiznúť, preto tá vyčkávacia taktika.

Nikinka352

Ivka, myslíte, že by som to mohla vyskúšať už teraz? že by to mohlo pomôcť? lebo konizácia mi zatiaľ robená nebola..Doktor mi predpísal polygynax na preliečenie

Ivka 1

Nikinka máme veľmi dobré skúsenosti s Forever Aloe Vera Gelly, aplikovať za pomoci injekčnej striekačky hlboko do pošvy. Pomohlo to ženám , ktorým bola robená konizácia.