Krv v moči

Príspevok v téme: Krv v moči
lucka111

Ahojte mam taky problem uz asi 3 mesiace mam neustale denno denne velky stres a uzkost prejavuje sa to busenie srdca,trasenie ruk a celeho tela , nespavost,nechuti mi jest , nic ma nebavi, proste uz 3 mesiace som nebola kludna v pohode,uz 10rokov beriem lieky na ukludnenie, obvodna dr.mi pri preventivnej prehliadke objavila krv v moci vra nie vela ale je tam, este cakam na kultivaciu moca dost ma to vydesilo neboli ma ani brucho ani pri moceni akurat mocimm malo cca 2-3 krat za den myslite ze ta krv v moci moze byt s toho velkeho stresu? Mate s tym niekto skusenost?

joleen

Však už máš termín u urológa načo toľko stresuješ? Si to sama sebe robíš skus byť kľudná. Urolog tá vyšetrí a zistí oricinu krvi v moci ale tipnem že to máš niečo s obličkami. Piješ Veľa tekutín?

nemam-meno

To ci je ta primes krvi sposobena gynekologickym problemom zisti urolog. Urobi ti cievkovanie a odoberie len cisty moc priamo z mocoveho mechura.

lucka111

Myslite ze by to mohlo byt s gyn.problemu aj ked nekrvacam mimo menzes? Ma s tym niekto skusenosti? Prosim o radu velmi sa bojim

[zruseny37]

Nie som lekár, ale nestrachuj sa zbytočne. Môže to byť spôsobené tým stresom, pretože psychické a fyzické zdravie spolu úzko súvisí. Absolvuj si spomínanú prehliadku a uvidíš sama, čo to je.

lucka111

Idylka krv v moci mi zistili nahodne nic ma neboli je pravda ze malo mocim vysledky neboli dobre teda dost cervenych krviniek ale kultivacia bola ok len boli zistene nejake bakterie ale ze ich netreba liecit antibiotikamy poslala ma na urologiu no ja sa velmi bojim co mi je hned ma napadlo ako rakovina maternice alebo krcka ale povedala ze ak krv neni vydet neni to s gyn.priciny neviem no ale velmi sa bojim

[zruseny37]

Máš moč v krvi a doktorka ťa poslala preč, že ti nič nie je? Či čo ti povedala? Možno máš zápal močových ciest, ale to by cítila štípanie pri močení.

lucka111

No tak pisem znovu snad sa este niekto najde kto by mi vedel poradit, obvodna mi zistila nahodne krv v moci dnes som volala o vysledky s kultivacie a tie cervene krvinky ze tam suba su tam aj nejake bakterie, ale ze na antibiotika to nieje vobec tomu nerozumiem co teda by mi mohlo byt? Ma niekto skusenosti?