Co nanasat po holeni (tam dole)

Príspevok v téme: Co nanasat po holeni (tam dole)
patkapatka

Co nanasat po holeni ? Mastne kremy alebo kremy ktore zasusia ? Robia sa mi hnusna zarastajuce vyrazky tam dole na kraji, inak tam dalej uz nie. Neviem s cim sa natierat po holeni, co si kupit. Poradte mi nieco, co najdem v obycajnej drogerii. Skusala som zinkovu mast no ta uplne vysusi a pokozka stmavne. Neviem sa tych vyrazok zbavit.
Poradte mi prosim

Patinka

No neviem co, vsetko sa snazim dodrziavat. Som z toho uz uplne zufala, vobec neviem co s tym dalej. Ale ved alpou vydezinfikujem tie zapalene chlpky, skusala som vselico. A napokon, zas a zas zarastu, ale iba na bokoch a trosku zhora. Nechapem to.

Patinka

Problem je v tom ze ta pokozka ani nieje velmi cervena, ale nenormalne velmi mi zarastaju chlpky,ale tak pod kozu co sa a dost tazko s ihlou vyberaju, teraz sa snazim 2x denne natierat alpou a potom telovym mliekom, no tie chlpky stale zarastaju, aj peeling som robila. Neviem co s tym

Shayleen

Aj ja sa tak holým ako píšeš. Podľa toho či mám čas alebo nie buď na sucho alebo na mokro a potom po Sprche si to tam dole nechám so studenou vodou umyť a potom ihneď kokosový olej nanesiem. Možno ty máš velmi citlivú pleť moj manzel ked sa oholi je cerveny ako rajcina. skus ten olej a keď nepomôže radím ti návštevu u dermatológa môj manžel smie už len kremiky z lekárne používať ktoré mu aj pomáhajú

Patinka

Holim sa v smere rastu chlpov, najhorsie je ze neh skusim hocico tak to nepomaha, pokozna v okoli bikim sa az flekovito sfarbuje na tmavsiu,nechapem preco, znie to velmi hlupo ale shailen ako sa holite vy ?

Shayleen

Depilačný krém určite nie, je to chémia, a podráždenie sliznice by bolo iste nepríjemné. Skus ten kokosový olej u mňa zaberá a nie som červená a dôležité je aj technika a postup holenia ;)

Patinka

A myslite ze by to vsetko vyriesilo keby som zacala pouziva depilacny krem ??? Prestali by vyrazky zarastat ? Co potom naniest na to miesto ?? Mozem natriet s alpou a potom s telovym mliekom alebo vytlacenou vodickou z aloe ??