Ako nájsť polovičku?

Príspevok v téme: Ako nájsť polovičku?
som_sám

Ahojte,

potreboval by som poradiť ohľadom pomoci ako si nájsť partnerku. Vec sa má takto, že pokiaľ som študoval, tak ma to síce trápilo, ale nejak som sa tým nezaťažoval. Teraz mi to začína všetko dochádzať o čo všetko som prišiel a mám pocit, že už som zmeškal svoj vlak. Problém je o to horší, že nemám veľmi rád diskotéky a rôzne podujatia ako festivaly a podobne, čiže tadiaľ to cesta nevedie. Bohužiaľ ani moje koníčky či záľuby sú mimo spoločnosti. Taktiež som skúšal aj rôzne zoznamky, no bez úspechu. Ostáva mi dúfať, že možno v budúcej práci niekoho stretnem, ale aj to je otázne, nakoľko je charakteru, kde sa vyskytuje len mužskí kolektív.

Podarilo sa niekomu uniknúť z takto začarovaného kruhu?

RNG

Zoznamit sa da aj napr pri cviceni jogy alebo thai chi, co odporucam kazdemu ako obranu proti stresu. Stres je zabijak a dnes ho ma prakticky kazdy, takze by sa kazdy mal proti nemu branit.
Po case tam spoznas vela zien, a dolezite je ich poznat dlhsie, lebo kratky cas sa mozu pretvarovat , ale dlhodobo ich nakoniec spoznas v ich vlastnej podstate.
A pravdepodobne tam nenajdes tie "barove krasky", ktore aj tak nikto hladajuci zivotneho partnera nepotrebuje.

endy8

Trosku off topic. Ale chcem sa opytat bab co su na badoo. Pisete aj vy ako prve chalanom alebo len cakate na spravy?

som_sám

Tak som si prečítal vaše reakcie a pokúsim sa nebyť taký hanblivý a budem sa snažiť osloviť aj ženy v okolí. Síce to bude pre mňa ako introverta zložité, ale budem sa snažiť.

barbekju

k tym vasim poznamkam ze krasavice si casto k sebe najdu macatych buloch len tolko ze taku velmi uhladenu vyfintenu krasku nebude normalny chlap sebavedomy chlap chciet lebo vie ze ta bude viac stat pred satnikom alebo pred zrkadlom. A zase macati bulovia si hladaju a chcu casto krasky lebo hladaju v nich to co sami nemaju a to tu krasu. Takto si pred svetom aspon po boku krasnej zeny zdvihaju svoje posramotene dokopane sebavedomie s myslienkou pozrite na mna aky som frajer ze aku kocku som si nabalil. A casto pekny muz si najde menej peknu zienku lebo opat hlada tie kvality ktore sam nema ako sikovnost, mudrost, praktickost a pod.

dalsi

som_sám:

hladaj, skusaj, hladaj, skusaj, hladaj, skusaj. Cim viac moznosti, viac kontaktov, tym lepsie. No nehladaj si partnerku. Posobis zufalo a zeny to citia. Hladaj si kamaratky a ubidis, s nejakou si potom sadnes dobre.

sewie

anonym, vlastne uvazovanie a sexy mozog...hmmm... kiez by som nasla viac chlapov co idu po tomto...:D...uz sa mi stalo par krat ze som sa niekomu pacila ale ked zistil ze mam 2 vysoke skoly a ze "vela" rozmyslam, tak zdrhol.:DD tak som sa musela zamysliet nad tym ze ake typy to vlastne pritahujem a podvedome si vyberam...a uz je to myslim si lepsie:)

anonym365

ja mam iny problem. ja hladam emocnu vyspelost a sexy mozog. vyzor mi samozrejme tiez nie je lahostajny ale tak ako vacsina chalanov aj mne sa pacia uplne bezne baby a navyse co sa vyzoru tyka ja mam zaber dost siroky takze sa mi pacia rozne typy aj take nevsedne. len je problem najst emocne vyspelu so sexy mozgom.
vacsinou su okolo mna telce. proste taky ten vacsinovy typ s velmi beznym sposobom uvazovania ako podla sablony. v uvazovani prevlada konformizmus, povrchnost, nerozhladenost, uzky okruh zaujmov o blbosti a taktiez podla prevazujucich trendov, maximalne zaujem o odbor ktory studuje ale tym sa to konci, absencia nejakeho kritickeho samostatneho uvazovania, tendencia uvazovat v zazitych stereotypoch, slaba emocna zrelost, prevazne takmer nulova schopnost sebareflexie, k tomu treba priratat urazlivost, mnohe z nich sa velmi casto do niecoho stylyzuju, naroky na partnera maju podla prevazujucich trendov pripadne az premrstene. a teraz ze hladaj.
do tejto pasce som sa dostal ja. keby som bol povrchny, nic okrem vyzoru by som neriesil islo by to vsetko jednoduchsie. myslim si ze za tento prevazujuci stav mozu muzi pretoze prevazna vacsina z nich je ako tie zeny. takze tie zeny sa nemusia snazit byt ine. a tie zeny zas vedia ze prevazna vacsina muzov je povrchna a premyslaju iba penisom. takze aj mna tie zeny automaticky povazuju, pokym ma nespoznaju, za rovnakeho len preto lebo som muz, takze jeden z dalsich. zacnem mysliet iba penisom a bude dobre.

sewie

som_sám, diskotéky a festivaly ta trapit nemusia, zena sa da stretnut aj v supermarkete, v elektricke na ulici, ale ako uz tu pisali-netreba sa bat oslovit, zena sa ti sama okolo krku nevrhne (vacsinou), treba prejavit iniciativu-nevtieravu, milu a sebavedomu!zdravo-sebavedomu! mna napr oslovil chalan vetou-ja viem, som taky nechutny ze by si sa so mnou nebavila!...eh, nie nebavila-a nie preto ze by bol nechutny ale preto ze si ocividne nevazil sam seba.
zoznamakam tiez mozes dat sancu, poznam pary ktore sa tak dali dohromady a brutalne si sedia, ale tym treba dat cas, u niekoho to trva dlho a niekto ma stastie ze narazi hned na cloveka ktory mu sedi. snaz sa hlavne nepozerat len na fotky ale aj citat medzi riadkami . ja osone som cez zoznamku spoznala par fajn chlapov a dalo mi to nadej ze este nevymreli a ze aj v mojom veku su nezadani a fajn chlapi :)

michal555

idylka je skvele ze sa nepretvarujes a ked ti nieco nevyhovuje tak to vies otvorene povedat. Kiez by bolo viac takych zien ako ty. Zatial je prevaha tych, ktorym ak nieco nevyhovuje uz na zaciatku tak radsej sa neozvu.

[zruseny37]

Však nech sa hrá. Aspoň človek vie, od čoho dať ruky preč, lebo ešte nevyzrela na vzťah. Mne to príde úplne neprirodzené, aby som sa tvárila inak, než sa cítim. Ak niekedy na mňa išiel niekto rýchlo a chcela som spomaliť, tak som to priamo povedala, že sa s ním cítim dobre, ale chcem pribrzdiť. Keď to stálo za to, tak sa to v blízkej dobe aj tak zrazu rozbehlo obojstranne...