Slobodná s dvojičkami a nový vztah?

Príspevok v téme: Slobodná s dvojičkami a nový vztah?
lenka144

ahojte...prosím vás, riešim dilemu som vo vztahu v ktorom som neni šťastná, trápim sa..s priatelom sa len hádame, je to na dlho vysvetlovat...začalo to v dobe ked som otehotnela a vyvrchlilo po porode...teraz maju kočky 2 roky , máme dvojičky...viem že s nim nechcem zostať ale neviem čo robiť

bojím sa že zostanem sama s detmi a žiadny chlap ma už nebude chcieť...popri materskej sem tam robim hostesing stretávam vela mužov ale ak aj padne tema na to že mám deti tak vela z nich je taky že by nechceli vztah so ženou čo má deti..prípadne len sexualny vztah :-(
som z toho hotová...
su tu ženy čo maju dieta a našli si partnera ak hej tak kde...a chlapi aký je váš názor na slobodne maminy? šli by ste do toho?

alebo mam zstat s tým mojim len kvoli detom a byt nešťastna a nelubena? :-(

vebe

Este jedna vec ma napadla, neustale si musis ty sama sebe a aj jemu opakovat, vy nie ste len priatelia, ale ty si mama a on je otec, vy ste predovsetkym rodicia. Dobri rodicia svoje deti neopustaju.Ked sa rozidete, zlyhate v prvom rade ako rodicia a to maju deticky len 2 roky.

vebe

Nepoznam ta, ale z toho co pises mam trochu pocit, ze nemas celkom realnu predstvau co sa s tvojimi detickami este caka. Kym su male, je to narocne fyzicky, ale to vsetko skutocne narocne ta este len caka a je to narocny beh na dlhe trate, mnoho mnoho rokov. Deti nas kazdy den nutia rozmyslat a hladat riesenia aj vtedy, ked si myslime, ze riesenie nie je. Cim su deti starsie, tym viac pribuda skutocne narocnych situacii, ked ma clovek pocit, ze ako rodic nie vsetko zvlada, ked pribudaju vseliake psychologicke veci, dospievanie. Na to by mali byt dvaja, otec spolu s mamou, vtedy je realna sanca ze veci pojdu dobre, alebo vcelku dobre a ze aj vysledok bude dobry. Ja neviem preco sa hadate a neviem o com su vase spory. Skus sa ale zamysliet, ci su to skutocne spory, ci to nie su vlastne somariny, ci riesite skutocne problemy, alebo je to len vec egoizmu a nedostatku vole hladat spolocnu cestu. Pri kazdom hadani si najprv spomente obaja na svoje dve male deti, ci to, o com sa hadate je realny problem. Clovek ked s niekym zije a ma s nim deti, ma obrovsku zodpovdenost za to co z jeho deti bude a aky bude ich zivot. Neviem ci striedava starostlivost je nieco uplne optimalne pre deti, ci by nebolo lepsie si sadnut ako dvaja dospeli zodpovedni ludia s tym, ze oboja myslite hlavne na vase deti a az potom na seba, ze obaja mate volu hladat riesenia a nie sa hadat. Osobne si myslim, ze je vasou povinnnostou najprv hladat spolocnu cestu a az po vycerpani vsetkych moznosti, ak to naozaj nepojde sa rozist. Neustale si musis klast otazku ty aj tvoj partner, ze ked nieco urobite ake to bude mat dosleky pre vase deti. Rozchod rodicov ma vzdy velke, dlhodobe a nie celkom predvidatelne dosledky, ktore sa ukazu niekedy az ovela neskor, po mnohych rokoch.Mozno ked zacnete takto rozmyslat, podari sa vam vztah nejako zreparovat. Nie je tazke rozist sa a povedat si, no neda sa, ovela tazsie je zostat a povedat si, ze da sa. Lenze, takychto situacii ta caka este strasne, strasne vela. Nerob si iluzie, ze ustvana, iduc z potravin, ovesana igelitkami, rozmyslajuc nad tym co uvaris a ci si stihnete porobit ulohy, ci si zplatila vsetky zlozenky, kedy ma ktore z tvojich deti nejaky kruzok alebo sportovy zapas, ako a kedy ktoreho vyzdvihnes a podobne, stretnes princa na bielom koni. Ti,co tym presli, vedia o com hovorim

uhm

Pozri. Aj slobodne ci nezadane alebo bezdetne zeny maju v dnesnej dobe problem niekoho normalneho si najst. Mala som minuly tyzden stretnutie s kamoskou co sme spolu na strednu chodili a je to tazke. Napr.ona ma svoj byt auto karieru fajn zivot. Vyzera super. Svoju samotu si kompenzuje cestovanim po svete, no stacia jej aj vikendy ist len tak na vikend na kavu muzikal nakupy do londyna pariza ai. Muzi ako keby sa jej ci mojej samostatnosti nezavislosti bali. Ale co sme mali robit ked sme sa takto museli naucit proste zit? Ak zena nema napr.rodinu ktora jej pomoze ci pri nej stoji, ak nema muza partnera s ktorym to taha, tak sa proste musi naucit zit samostatne, byt nezavisla sebestacna. Dnes je zrejme u muzov v mode ponukat zenam povacsine ako keby len kamaratstva s vyhodami. A to su ake vyhody? Pre koho je to vlastne vyhodne? Akoze sup sem sup tam ked sa mu zachce zazela? To uz su lakomi zaplatit si privat ci bordel? Sorry ale kamaratstva s vyhodami nech si strcia. To skor vyhovuje len im. Mozno par zenam. Divim sa aj zenam ktore na to pristupia. Zrejme dufaju ze sa v tych muzoch nieco prebudi a zamiluju sa? Tak nech snivaju dalej. Ich maju len na sex. Muzi oddeluju sex od citov lasky. A zas je pravda ze mozno ak uz nieco dosiahnes, mas co-to za sebou, uz nie je clovek mlady blby naivny zaslepeny ai, tak hlada nieco rovnocenne, primerane k sebe. Nemyslim len materialne, ale aj emocionalne inteligenciou rozhladom urovnou ai.
Lenka. Zvaz si vsetky pre i proti. Vsetky vyhody i nevyhody. Pozeraj na dobro svojich deti i samej seba. Lebo nerozhodujes uz len za seba ale aj svoje deti. Nikto ti nepovie co mas spravit. Ci ti bude lepsie samej ci s tym tvojim. Zostavat s niekym zo zvyku ci z istej vychcanosti sa nevyplaca. Mas to mozno tazsie s detmi no je dost muzov pre ktorych to problem byt nemusi alebo sa zameraj na muzov co deti mat nemozu ale tuzia po rodine s detmi. Drzim palce

kafe

lenka, na jednej strane je naozaj dosť chlapov, ktorí ženu s dieťaťom (deťmi) nechcú. To je ich výsostné právo, netreba im to zazlievať, netreba ich lámať a dokazovať im, že som super, nech ma berú i s deťmi, stačí, keď si ich jednoducho nebudeš všímať. Je dosť hodnotných chlapov, ktorým žena s deťmi neprekáža. A osobne si myslím, že je oveľa horšie deti opustiť a hľadať si vzťah, ako hľadať radšej chlapa, čo tie deti dokáže akceptovať. Tvoje deti sú ešte veľmi malé. Potrebujú ťa. Chlap môže prísť a odísť, ale v živote už ho nemusíš stretnúť. No deti máš na celý život, navzdávaj sa ich len kvôli vzťahu. Také čosi ich poznačí na celý život.

Môžete sa s priateľom dohodnúť na striedavej starostlivosti, dva týždne sa o ne stará on a dva týždne ty. Tak by si mala pár dní v mesiaci len pre seba. Myslím si, že pre teba by bol viac vhodnejší partner s dieťaťom než bezdetný, boli by ste na tom rovnako a nič by ti nevyčítal. Takže poobzeraj sa radšej po takýchto typoch. Len to chce veľkú dávku rešpektu na oboch stranách a uvedomiť si, že deti majú vždy prednosť. Bolo by dobré, keby ste sa najprv dohodli ohľadom detí, chvíľu by si bola sama, ujasnila si v sebe, čo si spravila vo vzťahu zle ty, čo ti vyhovovalo na partnerovi a čo nie a po čom vo vzťahu túžiš. To aby si si v sebe upratal a bola chvíľu sama, venovala sa len deťom a sebe je dosť dôležité. Potrebuješ byť pevná. Hľadať si chlapa kvôli tomu lebo sa bojíš, že budeš sama je dosť nafigu. Ak budeš randiť v takejto nálade, skôr či neskôr natrafíš zas len na niekoho, pri ktorom sa budeš cítiť SAMA, nemilovaná a nešťastná. Ak sa pri deťoch a bez chlapa dokážeš dopracovať do stavu, že ti je AJ dobre, si AJ šťastná (nie stále, ale z tej väčšej polovice), je to najlepší predpoklad nájsť úžasného chlapa. Ver mi stojí to za to, byť radšej 5 rokov sama a pracovať na sebe, ako sa opäť a opäť sklamať, krvácať zo zlomeného srdca, či trápiť sa v ďalšom vzťahu čo je na figu.

Ja mám dve deti, priateľa som si našla v 37, on má svoje deti, dala som si inzerát na pokeci. Ale tiež to nebolo na prvý šup, veľa som sa naplakala, bola som dlho dlho sama. Ale vedela som, že jednoducho chcem zažiť lásku, chcem milovať a byť milovaná, chcem sa tešiť s niekym (smútok zvládam sama).. každý neuspech pri randení mi ukázal konkrétnejšie, čo chcem a čo nie - že už viac nechcem deti, že chcem niekoho z blízkeho okolia.. Prestala som sa trápiť, ak to nepokračovalo ďalej.. proste to tak asi malo byť a my sme sa k sebe nehodili. Chlapov, s ktorými sa dá prežiť krásny vzťah je viac, nie iba jeden. Treba si veriť, alebo veriť tomu, že to po čom túžim je splniteľné, sú to obyčajné, normálne veci. V mojom prípade sa stali skutočnosťou :) a mám dve kámošky, ktoré si aj s dvomi - tromi deťmi našli priateľa. Takže dokázali to iné baby, dokážeš to aj ty. Možno.