Partner tvrdi ze nemasturbuje vobec. Je to mozne?

Príspevok v téme: Partner tvrdi ze nemasturbuje vobec. Je to mozne?
malinka1992

Zdravim som s piratelom nieco cez vyse 5 rokov. Zozaciatku sme mavali sex pomerne casto no teraz ked spolu byvame je to mozno maximalne 2x za tyzden. Jeho vyhovorka je vraj ze je unaveny s prace. Moze to byt skutocny dovod? A este mi tvrdi ze nemasturbuje. Pytam sa pretoze vsade citam o tom ze chlapy maju sex alebo masturbaciu skoro kazdy den. Ked si vezmem ze som bola dlhsiu dobu doma na PN (cca 2mesuace) tak on isiel do prace a s prace za mnou cize nemal ist kam a ani doma si to nerobil. Je to v poriadku?

Lemra123

Nemali sme styk s priatelom.Dal ho len do mna a potom vytialhol.predtym ako ho dal do mna si ho utrel mal nanom predejakulacnu tekutinu.Velmi sa bojim ze by som mohla otehotniet podla Vas?

jhvh

malinka

nevidim do vasho spolunazivania, ale zo svojej skusenosti ti mozem povedat, ze .. dakedy je lepsie si ho vyhonit a ist spat :D .. zeny dakedy riesia tolko a take blbosti, kym k dacomu pride, ze to az boli. Ale snad to neni tvoj pripad B-)

iny

To su otazky.... Ked sa ti to zda divne, tak mu ho kazdy den vyfajci a mas klud. Na to moze byt akokolvek unaveny....

malinka1992

@jhvh - preco by teda nechcel castejsie sex? Nie je to lepsie ako onanovat? Ako ide tu o princip ze sex uz tak casto nemavame a nechapem v com je problem. Vraj ani neonanuje. Podla mna je to zvlastne.

jhvh

jasne ze si honi, ako kazdy .. ale zene povies ze si to robis, tak si uchylak, ktoremu nestaci ona a musi kukat na porno, povies jej ze si to nerobis, tak si divny, lebo sak "kazdy chlap si to robi" .. taze asi tak

SA-BA

Za seba môžem hovoriť, že v takomto veku som to potreboval denne , niekedy aj 3 krát. Ale každý je iný, nedá sa paušalizovať.