Závislá na partnerovi

Príspevok v téme: Závislá na partnerovi
(ne)závislá

Som závislá na partnerovi. Neustále na neho myslím, chcem byť s ním, hoci viem, že to nie je možné, že to v tú chvíľu nepôjde - nenástojím na tom, len stále pozerám na mobil a čakám, či s neozve. Náš vzťah je veľmi komplikovaný, najmä zo strany jeho rodiny, ktorá nechce, aby sme spolu boli a dosť sa do nás mieša (nie je ženatý, ani nemá deti). Často preto odchádza zo stretnutí skôr, uteká domov, aby bol pokoj. A ja potom ostávam sama. Som z toho smutná. Boli sme aj rozídení, stretávala som sa aj s inými, ale nebolo to ono , celý ten druhý "vzťah" som myslela na tohto môjho partnera ako s ním chcem byť. Myslím si, že niekde hlboko v sebe ma miluje, ale na druhej strane nevie preto nič urobiť, aby sme spolu boli. Minulý týždeň som mu povedala, že viac sa už prvá ozývať nebudem, že to nechám na ňom. V piatok musel opäť odísť zo stretnutia skôr a odvtedy sa neozval. Každý jeden deň bojujem s tým, aby som mu nenapísala, kým čakám tak len stále jem. Za posledný polrok som takto asi dokopy pribrala a schudla 20kg. Neviem sa dať dokopy, neviem tomu vzťahu urobiť rázny koniec, takto sa to "cyklí" už asi 5rok - milujem ho a chcem byť s ním a pritom len trpím a čakám. Sme viac od seba ako spolu, no inak to už asi neviem. Myslím, že som na ňom závislá...

ewulik

Myslíš si že odchádza zo schôdzok kvôli rodine? Nebude to náhodou kvôli inej žene? Si jedinečná bytosť, nezahadzuj sa zbytočne s chlapom ktorý o to nestojí, podľa mňa to neni závislosť ani láska, teba k nemu ťahá to že je "nedostupný". Uvidíš v živote si nájdeš takého ktorý ťa bude milovať a rozmaznávať. 5 rokou je strašne veľa, netráp sa zbytočne!!! :)

Slobodna

Ano, si. Vies, chlapom vadi ak si na nich zavisla, ale mozes mi verit, ze im ovela viac vadi pokial si aj prilis nezavisla/ samostatna.
Ukocirovat voz nie je jednoduche. Chce to chvilu byt pritulna a chvilu si zit svoj zivot. Tvorit celok, no zachovat si individualitu.
Mne sa skor zda, ze muzi chcu take zeny ako si ty a to submisivne, zavisle.
Ja by som ti odporucila zacat pracovat na sebe spolu s psychologom. Naozaj ti moze dost pomoct s tvojim problemom.

No a nakoniec si pamataj, ze s muzmi je to tazke, ale bez nich sakra tazke. Ak su toho hodni, treba si ich vazit a lubit, no nie sa ich drzat ako kliest a nedat im dychat.

balala

Máš prácu, záľuby? Mala by si mať svoj vlastný život a nerieišť život iného, aby robil tak, ako ti chceš. Si svojprávna osoba ako on. Daj aj sebe voľnosť.

JA nevie pochopiť ako môžu byť neiktoré ženy závislé na svojom partenrovi....Mala som vzťahy, aj eraz mám jeden sme spolu 6-ty rok, ale nidky som nemala pocit, že som závislá. JA do vzťahu chodím s tým, že sa spolieham sama na seba, nemám nejaké očakávania od chlapa a beriem, že on enbude robiť ako ja by som chcela. A funguje nám to. Proste prestaň sa ničiť a ži sis voj vlastný život. To isté budem robiť aj v manželstve. Nikdy sa nespoliehaj na iného chlapa, istotu a dôveru hľadaj u seba. Ja mám tento názor.