Neznesiteľná ľahkosť bytia

Príspevok v téme: Neznesiteľná ľahkosť bytia
uhm

Uz ste mali stavy, ze vam bez priciny tiekli slze (nielen ked ste sami ale aj medzi ludmi), pocitovali ste tak velky smutok, prazdnotu, obklopeny desiatkami ludi a predsa ste sa citili ako posledny clovek na svete..tak velmi opusteny a sam. Bolest duse, prazdnota beznadej smutok zial uzkost. A chut radsej nebyt, neexistovat. Zit ma stoji velmi vela sil a namahy. Keby clovek proste len zaspal a viac sa uz neprebral. Samovrazda nie je pre mna riesenie (aj kvoli tomu, ze verim zivot po zivote. Poznam pripady ludi ktori si siahli na zivot nevyslo to a oni boli roky postihnuti, v bdelej kome ai). Nic ma netesi, nenaplna, ak ma aj nieco "nadchne" zaujme tak len nakratko, vsetko uz popredu akoby som vedela co ako bude, ako to bude aj skonci a aj tak je. Som sama pre seba ako taky truhlik co vsade bol zazil skusil vie. Akoby ma nic nenaplnalo neuspokojovalo nebavilo (vzdelanie praca kariera studia cestovanie zaujmy konicky kultura umenie ludia sport priroda atd). Mozno len chvilkovo nakratko a zas som kde som bola. Citim sa tu akoby som sem nepatrila, nezapadla. Akoby som zila na inej planete, v nespravny cas a miesto. Uz ako dieta som bola "stara, dospela". Citim hroznu beznadej a smutok z takehoto zivota. Da sa to vobec zmenit? Zit ma stoji tak vela namahy. A to nie je ani zivot ale skor prezivanie. A laska? Pre mna ako keby pojem neznamy. Tak tazky spletity. Milovala som/milujem jedneho muza tak naozaj skutocne len raz..a aj to slo o nenaplnenu lasku..
Naozaj neviem co so sebou robit mam

Rust

Ani nie je žiadny zmysel života. Raz si v tom, žiješ tak sa vezieš, ideš. To je celé. Prečo som tu ? Lebo som raz bol spermia ktorá sa spojila s vajíčkom. Pozri na zver. Robia to čo majú svoje povinnosti a zbytočne nerozmýšlajú.

salon

Uhm...ake si mala detstvo? Aku si mala pubertu? Aki boli a su tvoji rodicia? Mas surodencov? Kolka v poradi surodencov si?

Ake si znamenie? Mas rada farby,slnko?

Aku mas pracu momentalne?

Mas rada okrem svojho psika napr.kone?

Pekne sa mi tu rozpis...priebezne budem kukat a citat a reagovat :-)

zážitok

Abc to čo píšeš za blbosti. My sa s manželom cítime najlepšie spolu. Jasné že má svoje pánske jazdy pri pive a športe s kamarátmi, rovnako ako aj ja mám svoje stretká s kamoškami, ale inak sme stále spolu aj s deťmi. Ustavične niečo plánuje pre nás všetkých a aj keď sme začiatkom roka oslávili už 15. výročie svadby, stále sa máme radi a vidí to aj naše okolie. Nie je to žiadna hra na lásku, proste sa ľúbime, a tak to v kvalitnom vzťahu má byť. Láska samozrejme existuje, aj porozumenie. Len musí človek nájsť toho pravého. Ak sa mu to nepodarí, to ešte neznamená, že sa to nepodarilo aj niekomu inému.

Abc258

Viem, že to neplatí vo všeobecnosti, to mi je úplne jasné. Čím menej chlap trávi času so svojou "polovičkou", tým je šťastnejší.
Chlap s chlapom a žena so ženou si viac rozumejú a nemusí ísť o žiadne homo-sklony.
Pri žene sa chlap väčšinou mení na tichého rybára:-)
Vzťahy sú dobré na to, aby sme mali deti, tie sú radosť, ale vzťahy a akože nejaká láska, to je o ničom.
Láska je láska:-)

kika3786

Toto isté do bodky prežívam aj ja :-( Nič ma nanaplňa, nebaví. Jediný zmysel života vidím v láske.. Bohužiaľ tiež je neopätovná.

Janno82

Aj ja ti ďakujem a chcem tomu veriť, aj keď niekedy sa mi ani v tom nedarí.
S tým spánkom, ako posledne uvádzaš, to nie je dobré. Je obdivuhodné, že napriek nedostatku spánku, toho toľko zvládaš.
Tak tiež ti držím palce a budem rád, keď sa ozveš.

uhm

Slapala som doteraz na stacionarnom bicykli. Inspiroval si ma gewitter. Celkovo vsak nemozem spavat, resp.malo spavam tak robim co sa da. A akurat som dovarila obed. Upratala som. Bola vonku so psikom

gewitter

myslel som cvicenie. je ine cvicit a ine makat kdesi fyzicky, alebo byt nejak povinnostami vytazeny. ale dobre. rob si co chces. niekto hlada sposob ako z toho von, niekto vyhovorky preco sa to neda