Nemám prsia

Príspevok v téme: Nemám prsia
natalia562

Ahoj mam 12,a moje kamoski z triedy maju vsetki prsia ale ja nie a vsetci sa mi smeju za to .......ale ja ich nepocuvam. Ale ked pridem domou tak sa kcem rozplakat .......jedna kamoska mi povedala ze si mam natierat prsia cibulou vraj to pomoze .......ale ja nechcem smrdiet !!!!!!!!!Prosim babi pomozte my....... :( URCITE AJ VI MATE TAKE PROBLEMI :(

Jaqueline

Ja mám 30 a mám Ačka :D a som šťastná ;),ono vieš veľké prsia sú oštara a hlavne časom ovisnú. Ja sa stále smejem, že mi nemá čo ovisnúť, môžme nosiť kabelku šikmo cez plecia, ležať na bruchu, môžem behať :D a iné výhody to má ;).

V 12 aj v 15 sa mi v škole smiali,že som plochá (všetky spolužiačky mali väčšia prsia ako ja), potom mi prsia narástli a keď som ich stretla mali cca ako ja. Keď som trocha pribrala narástli mi aj prsia. Teraz som chudá (chcem byť) a prsia sú malé.

Ale mala som spolužiačku, ktorá mala prsia obrvoské dokonca si ich dala aj zmenšiť, mala veľké zdravotné problémy a bolesti chrbtice. Naozaj sa len s tým vyrovnaj. Praktickejšie sú malé ;) aj zo zdravotného hľadiska.

LíviaBR

Natália netráp sa pre prsia :) Ja mám 14 rokov a tiež poloprázdnu podprsenku :D ak si chudá, prsia ti môžu narásť pozdejšie :) v 12 som ani ja žiadne nemala, neboj v 15-16 budeš mať super výstrih :) A určite sa nenatieraj nejakou cibuľou :D Nikdy som o žiadnych cibuľových účinkoch na prsia nepočula, budeš tak maximálne smrdieť :) ale prsia sa ti tým určite nezväčšia :)

Biela Kobra

Ničím sa nenatieraj. To ti všetko dorastie. Keď som mala toľko rokov ako ty, bola som najmenšia s triedy a vyzerala som ako decko - žiadne prsia, žiadne boky. Spolužiačky sa mi síce nesmiali, ale závidela som im, že sú vysoké a vyzerajú ako ženy. Keď ich stretnem teraz, všetky tie, čo boli už v 12 - 13-tich poriadne "baby", sú teraz menšie odo mňa a vyzerajú oveľa staršie ako ja. Ničoho sa neboj, všetko je tak, ako má byť. Tvoje telo časom normálne vyrastie a možno budeš vyzerať ešte lepšie ako tvoje spolužiačky.

Minions

Zachvilu ti budú ,,kamarátky'' závidieť že máš menšie prsia- vieš aké je to trápenie mať veľké prsia- chalani sa na ne budú pozerať iba ako na lacné sexice- ti len buď rada a žiadne,, recepty'' neskusaj-rast pŕs regulujú hormóny a nie cibuľa :D

aloveu

Netráp sa... Prsia ti narastú neskôr, možno v 14, v 15 - je to individuálne. A kamarátky, ktoré sa ti smejú a nemajú pochopenie pre Teba nie sú naozajstné kamarátky. Prsia už možno majú, ale nie sú vyspelé, keďže sa ti vysmievajú - takže problém majú ony, nie Ty. Máš na lepšie kamarátky. Neplač pre takéto veci a neboj sa, keď sa staneš ženou, budeš mať prsia. Neviem, čo ti viac vadí, či to, že nemáš prsia, alebo to, že sa ti vysmievajú Tvoje kamarátky. Tak, či tak sa netráp...