Upchavanie ciev

Príspevok v téme: Upchavanie ciev
8lili88

Dobrý deň, mám známeho ktorému sa upchavaju cievy, jednu nohu mu už amputovali a hrozí mu že príde aj o druhú. Keďže o druhú nohu nechce prísť prestal chodiť ku doktorom, trpí doma silnými bolesťami, lieky od bolesti mu už nezaberaju.neviete o nejakom liecitelovy ktorý by mu dokázal pomôcť???

Kýčera

Anonym, to, čo som Ti sľúbila, ešte nemám, ale mám tu pre Teba jeden recept, kt. Ti môže pomôcť. Je to recept podľa Dr. Johanny Budwigovej :
150g syr cottage
2PL čerstvo pomletého ľanového semena
3PL ľanového oleja
štipka čili, strúčik cesnaku,...
Rozmixovať, pridať toľko vody, aby zmes mala krémovú konzistenciu. Kúra trvá 3 mesiace, potom 3 týždne sa dávka znižuje na 1PL denne.

analyn

lombardo, jeziiiis, cuvaci su nadherni hafani. Nas ma nieco cez 40, on je mix zlateho laba-mama a vlka-tatko. Este k smeline, spomenula som si, ti lodnici v Rusku vymienali nase zenske pancusky za rozny tovar, zenske im ich trhali z ruk, tam ich vobec nemali.

analyn

vidis Kýčera, kazdy mame svoje spomienky. Nemecke slovicka sme mali nabiflovane 4- guten tag, bitte, danke schon, auf wiedersehen.

analyn

trojklanny, mozno tebe bolo vtedy lepsie, neviem to posudit. A ty zase nevies, kolko sme sa vcera na spomienkach nachechtali.

analyn

trojklanny, odcrevovanie domacich milacikov je samozrejmostou u nas a aj u ludi, s ktorymi sa stykame, priatelime, ak zijes so zvieratkom v jednej domacnosti tak je to nevyhnutnost! Ano, odcervili sme sa aj my, aj deti(su dospely a uz s nami neziju par rockov) liekmi, aj parasitovym kitom, min. 2x do tyzdna mame papayu, ktoru rozmixujem aj so semiackami. Myslim, ze je to postacujuce. Pravdu povediac, zaclenujem toto do katagorie hygieny. Surovu zeleninu a ovocie po umyti namocim do vody s gse- ak sme mimo domu, tak nie- len umyjem- oplachnem.

analyn

pan Rng, ani vam sa nepodarilo podchytit zaciatok konca vasho zlcnika a to ste pre seba robil roky maximum na rozdiel od nas. Doplnky su alternativa, ktora podla nasich skusenosti pracuje pomalsie a treba si najst ten spravny mix. Cize odstranit problem s pomocou chemie- doktormi, a pomahat telu s doplnkami, toto je nasa skusenost a skusenosti ludi z nasho okolia, + zmenit zivotny styl, odburat stres atd... Poznam vela ludi, ktorych vyliecili doktori, ale nepoznam nikoho, koho vyliecili len doplnky; bavime sa o tazkych chorobach.
Vzdy som si myslela, ze doplnky su vas konicek, ze sem a aj inde pisete, radite a odovzdavate svoje vedomosti a skusenosti s laskou, nadcenim a rad. Ak naozaj citite ze tu stracate svoj drahocenny cas, mali by ste prehodnotit, ci vam neznami ludia stoja za kopu stresu- stres nici telo i dusu, velky stres az zabija.

lombardo1981

analyn, máme Slovenského čuvača. Keď si rozložím deku na trávniku, sadne mi na brucho. Toto isté robil aj ten predtým (tiež čuvač). Ale on mal viac ako 50kg. :)
Kýčera, ja na chatu na Kysuciach chodím dobrých 30 rokov. Keď sme boli malí, tak sme tam chodili aj 5x do roka. Aj Kysuce, aj Oravu mám pochodenú. Nielen pamiatky, ale i lesy. Slovenský Orloj som videla tuším 6x. Dokonca som sa tam obšmietala, aj keď ho stavali. Aj expozíciu Múzea Kysucej dediny som už videla toľkokrát... V nádrži som dokonca sledovala tie zaliate stromy. Keď je v nej trochu menej vody, tak vytŕčajú. :)

Kýčera

Analyn, keď už spomínaš na staré časy, nedá mi, aby som Ti aj ja napísala svoje postrehy z NDR. Mám ju zmapovanú takmer celú od Karl-Marx-Stadtu, Dresden, Leipzig, Gera, Erfurt, Meissen, Halle, Magdeburg, BERLIN, Schwerin, Rostock,...bola som tam X-krát, strávila tam dosť času, ale to čo Ty tu popisuješ sa mi nestalo ani raz. Nemci si totiž potrpia na dve slovíčka "bitte" a "danke", nikde inde som sa s takou čistotou + poriadkom + ochotou + pomocou,...vo svete nestretla. Kuchyňa nebola ich silná stránka, pivo hnusné, Volkspolizei chápavá - jedno leto som tam oslavovala s partiou svoj sviatok v reštike a po ceste domov sme si pospevovali slovenské ľudové, odrazu sa na ulici vynorila DVP a začala : "Bitte..."- upozornila nás, že nemáme rušiť nočný kľud,...Zľavy boli samozrejmosťou, veľakrát nás pustili grátis, a to sa týkalo múzeí, historických a kultúrnych pamiatok, podujatí,...To však o zážitkoch v Maďarsku napísať nemôžem.

Kýčera

Trojklanny, predbehol si ma, akurát som sa chystala Analyn napísať, čo si tým myslel. Ľudia si neuvedomujú, že aj oni majú v tele okrem tých škrkaviek aj motolice a iné parazity,... a prídu k nim rôznymi spôsobmi. Domácich miláčikov pravidelne odčervujú a neuvedomujú si, že toto majú spraviť aj sebe.

trojklanny

analyn, koľká ľahostajnosť...
Hlavne,že sa tu preberá Turecko či Rusko,digitalky alebo bývalé NDR,áno,téma a rady k nej sa týkajú hlavne o sentimente na určite lepšiu minulosť.
Ale teraz k problému,prečo nikto nechce prijať fakt,že domáci miláčikovia sú strojcom rôznych prenosov parazitov,baktérií či vírusov? Pes v tvojom prípade aj keď sa pravidelne odčervuje, sa ta spýtam,odčervuje sa aj tvoj manžel? Odčervila si sa aj ty? Začarovaný kruh,ktorý sa opakuje formou už spomínanou reinfekciou. Netvrdím,že hygiena u vás je nedostatočná,tvrdím skôr že človek sa vie veľmi rýchlo nakaziť haveďou,ktorú nachytal na voľnom vybehu psík. Povedzme,že sa bude vo vaječnéj mikroskopickej forme infikovať iba jeden z vás napr. škrkavkami, ich vývojový proces je potom už iba otázkou času,a to hovoríme o dostatočnej hygiene. Čo spôsobuje len tento jeden parazit nebudem komentovať,na nete je o tom popísané až,až.
Chcel som dať len príklad,čo máme všetko len za nechtami vajíčok baktérií,či iných potvor. Nehovorím už o tom,že davame pusu nášmu miláčikovi,veď je to náš poklad!
Musím uznať,že psík za to nemôže,ale ten začarovaný kruh začína hlavne u neho.