Zaľúbená do profesora

Príspevok v téme: Zaľúbená do profesora
Nestastneza

Dobrý deň.
Mrzí ma, že vás otravujem s takýmto stupidným problémom, no naozaj sa trápim a potrebujem počuť aj iný názor.
Mám 24 rokov a pred rokom som nastúpila na novú vysokú školu, kde som spoznala práve tohto lektora.
Nikdy ma jazyky nebavili, no je veľmi láskavý a ochotný, tak som štúdiu dala šancu, dokonca som chodila na jeho mimoškolské aktivity, kde som sa do neho zaľúbila :/
To namotanie je strašné a naozaj som ho nikdy nezažila (hoci som už mala 2 vzťahy).Vyžaruje z neho pokoj, pochopenie a múdrosť, ktoré sú mi veľmi sympatické, hoci môže mať do 34 rokov.
Nechcem mu ublížiť a vážne nie som sprostá (viem čo by nastalo), neviem ani čo on cíti voči mne.
Zarábam si, som samostatná, mám aj auto a byt, takže nepotrebujem zabezpečeného chlapa a ani o známky mi nejde.
Trápim sa, čo by ste mi poradili? Moc ďakujem

Biela Kobra

Vekový rozdiel 10 rokov nie je až taký veľký a ak je slobodný a bez priateľky, nemusíš mať žiadne morálne zábrany. Horšie je to s vaším vzťahom učiteľ - žiačka, ktorý môže narobiť problémy tebe aj jemu. Neviem, koľko ti chýba do skončenia školy, ale ja by som ti radila počkať aspoň dovtedy, kým nebudeš mať s ním už žiadne predmety. Z toho dôvodu, aby jeho alebo teba niekto neobvinil z protekcie, on by mohol prísť o prácu a tebe by to tiež poriadne "osladilo" život. Ak ťa to dovtedy neprejde, po skúške mu môžeš prísť napríklad poďakovať, a ak bude prístupný, priznaj sa mu. Uvidíš, ako zareaguje. možno má priateľku, o ktorej nevieš - alebo priateľa alebo čokoľvek. Ak by ti to vyšlo, nebola si ani prvá, ani posledná študentka, čo si začala s učiteľom, a poznám mnohé, čo skončili aj svadbou, aj keď vekový rozdiel bol oveľa väčší. Takmer všetky moje známe páry sú aj po rokoch spolu. Takže trochu zdržanlivosti a denného snenia, a snáď ti to vyjde. Držím palce.

nestastneza

Je slobodny,bez priatelky.Tu nie je taky markantny vekovy rozdiel.Moja prva laska bola tiez o 10 rokov starsia...

dandaD

Jeje, aj ja som bola takto zamilovana do profesora. Bol o 20 r starsi, mal deti a bolo to jedno z najkrajsich obdobi mojho zivota. Nadherne snivanie.

aloveu

Miluj ho len ako svojho profesora, nič viac nechci, tak mu neublížiš. Je to proste len Tvoj profesor a aspoň sa vďaka nemu budeš viac učiť jazyky a tiež budeš múdra ako On. To je super...