Sex bez orgazmu?

Príspevok v téme: Sex bez orgazmu?
malinka1992

Ahojte chcela by som sa spytat ci ma niekto skuseost s tym ze nemoze dosuahnut orgazmus penisom? Som s priatelom uz velmi dlho a mala som uz aj ineho partnera ale vysledok je bohuzial vzdy rovnaky. Dokaze ma spravit oralne dokazem sa uspokojit aj ja ale len klitorialne ale normalny orgazmus napriklad pocas prstovania alebo aamostatneho sexu som este nedosiahla. Partnerovi som po urcitom case zacala tvrdit ze ano. Nechcela som aby sa citil trapne pre to ze mne to jednoducho nejde. Neviem co mam robit. Som s toho zmetena. Nechcem sa mu vsak priznat pretoze viem ze by mu to zranilo jeho ego. Mava sice pochybnosti ale kedze som jeho prva dokazem to zakamuflivat. Som s toho uz nestastna ked si nedokazem uzit tie chvilky tak ako on.

alkaa

Ja si dokážem užiť sex aj bez orgazmu :) a ak ťa dokáže partner uspokojiť orálne, tak môžeš byť spokojná, niektorí hovoria, že vaginálny orgazmus neexistuje, je to vždy len o dráždení klitorisu.

Bey

Ahoj,

Som na tom úplne rovnako ako ty a mala som 5-ročný vztah kde o zábranách a o tom, že som sa nevedela uvolniť nebola reč. Sex milujem a užívam si ho ale orgazmus pri nom som nemala nikdy. A povedala by som, že len časom to nepríde. Netreba sa klamať. Chlapovi by som to určite však netvrdila, že som orgazmus dosiahla. Klameš tým seba aj jeho a váš vzťah to rozhodne nikam neposúva. Budte radšej odvážny a skúšajte nové veci. napríklad ženskú viagru, rôzne sexuálne praktiky ktoré vás vedia dostať oboch. Po tom pocítiš ten pocit čo to je že sa to k orgazmu blíži a to už je len fakt o čase. Držím palce ale sklamana z toho nebud určite verím, že nás je omnoho viaaac a nie sme jediné. :)

lubens

Ahoj. Nemusíš byť nešťastná s toho, že nemôžeš dosiahnuť orgazmus. Pokiaľ ho dosiahneš, keď ťa robí jazykom, určite časom dosiahneš orgazmus aj pri normálnom sexe. Je to o uvoľnení. Keď sa skutočne pri sexe uvoľníš a nebudeš cítiť zábrany, príde aj orgazmus. Naozaj. Zo začiatku možno bude dôležité, aby ťa partner láskal aj rukami, ústami, ale pôjde to. Ako čítam, je to tvoj prvý ( alebo ty jeho). Neboj sa, všetko zažiješ. Len na to musí prísť možno aj vhodný partner, (alebo viac času), pred ktorým nebudeš cítiť zábrany, aby si sa mu priznala, že orgazmus predstieraš.