Zlé sny

Príspevok v téme: Zlé sny
SIMA333

Dobrý deň!
Chcem sa spýtať či mi neviete poradiť ako sa zbaviť zlých snov. Skoro každú noc sa mi sníva o tom ako sa ma snaží niekto zastreliť alebo znásilniť. Neviem to ovplyvniť. Taktiež s tým ale nechcem navštíviť lekára. Ak mi prosím vie niekto povedať.... Prečo sa to deje? Ďakujem.

...SIMA...

ďakujem za všetky rady.... musim suhlasit s tym sportovanim... mala by som sa donutit isto by to pomohlo... co sa tyka vyrozpravania... asi by som pisala vela lebo vzdy je to iny sen.. sny sa neopakuju presne rovnako... vzdy je to zly sen ale vzdy iny..... Dnes v noci sa mi na priklad snivalo ze sa ma snazili zabit asi 6 muzi a nahanali ma so zbranami... utekala som ale vzdy ma dobehli az som nakoniec dobehla k priatelovi a jeho otec sa o nich postaral... a ja som sa iba tam citila v bezpeci.. toto je tak aj v realnom zivote... doma sa snazim nejako vydrzat ale ked idem k priatelovi s jeho rodicmi sa citim v bezpeci a ako doma... no raz sa mi snivalo ze ma prave priatelov otec chcel zastrelit.... to som sa vtedy riadne vydesena zobudila.... myslim ze moj zivotny styl aj to ze doma ma ide porazit (necitim sa tu ako doma, kvoli tomu ze tu nieje taka pohoda.. vecne tu niekto po niekom zjape.. vecne ma babka zlu naladu... ale ja sa necitim nestastna, len nekludna).. myslim ze toto vsetko vplyva na sny, teda myslela som si kym sa mi nesnival ten sen s priatewlovym otcom.. vzdy bol ten kto ma zachranil a teraz zrazu jeden sen kde je on ten zly... to si neviem vysvetlit... :/

aloveu

Možno Ti pomôže, ak ten sen/sny napíšeš sem, teda sa zdôveríš. Úplne celý, vec za vecou ako postupuje, trochu detailnejšie. Možno to nebude ľahké, ale môže Ti to pomôcť.
Alebo začni športovať a tak eliminuj stres zo svojho života. Tiež sa môžeš vyhýbať zlým veciam a zlým ľuďom.
Môžeš aj meditovať, ak vieš.

Rescue84

Sny sa daju oplivnit je veľa sposobou take ak se snivaju zle sny može to bejt s traumy nebo ked pozeraš filmy otom snivat nebo ked máš s niečoho strach večinou načastejšie metoda je hypnoza už i vedeckého hladiska dokazane že hypnoza dokaže zlý sen potlačit a uzavriet nebo potlačit strach

LMarika

Za to, co sa ti sniva, nemozes a v ziadnom pripade nechod po psychologoch a uz vobec nie po psychiatroch, ktori si uz pre kazdeho celkom zdraveho cloveka nejaku tu diagnozu vymyslia a ktorym ide iba o to, aby predpisovali kazdemu co nejvacsie mnozstvo liekov a aby z ludi vytvorili tazkych zavislakov na antidepresivach.
Pokial ide o zle sny, nieco podobne som zazila aj ja. A este dodam, ze bola som stastna, prezivala som najkrajsie obdobie mojho zivota, mala som dobru pracu, slusny zarobok, plnila som si svoje sny a nemala som ziadne zivotne problemy. No a v tomto krasnom obdobi sa mi z akychsi nepochopitelnych dovodov kazdu noc snival jeden opakujuci sa sen: /Ze je noc, ja spim a po byte sa pohybuje zlodej, ktory prichadza k mojej posteli, a ja sa snazim vstat, aby som aspon kricat mohla a krikom ho vystrasit, nech sa susedia zobudia a nech ujde, alebo sa aspon nejako branit, pripadne sa pokusit zavolat policiu, ale nejde to, neviem vstat z postele, on vytiahne na mna paralyzer a znasilnuje ma... z bytu ale nikdy nic nezmizne./ To bola normalka, opakujuci sa sen, kazdu noc. Nic som si z toho nerobila, brala som to ako sen a vedela som, ze je to sen. Tento sen sa mi raz a navzdy prestal snivat, ked som sa odstahovala prec z toho bytu a z toho mesta. Spankova paralyza to nebola, bol to sen.