Je neskusenost prekazka?

Moireal

Moj priatel predo mnou nemal ziadnu, bal sa mi to priznat no a teraz sme suz spolu asi 4 roky. Absolutne mi to nevadi. Skor mi vadilo, ze aj ja som pre neho nebola panna. Asi tak....

Nina.

Mne osobne by vadil chlap, ktorý by mal napríklad viac ako 30 partneriek za sebou a tak. Ale sorry, tak isto mi príde divné ak ešte v takomto veku chlap nemal priateľku. Človek proste sa v prvom vzťahu chová naozaj inak ako napríklad v piatom vzťahu, práve kvôli skúsenostiam. Ale zas, ak je človek zamilovaný a ty máš na to takéto vysvetlenie, že máš určité psychické problémy, tak si myslím, že by to potenciálnej priateľke nemalo vadiť. A navyše - nemusíš jej to hneď vešať na nos.

michal555

@klenot vsetci to riesia lebo pre niekoho je zmyslom zivota roztahovat nohy a vymienat si telesne tekutiny na kazdom rohu a v kazdom volnom okamihu. A je mi vzdy luto takych ludi ktori nedospeli na tolko aby vnimali sex ako jeden a nie jediny aspekt zivota.

klenot

Neskúsený, neviem síce o akú diagnozu a psychické problémy u teba ide ale ak to nejako na živote a bezpečí neohrozuje tú tvojú slečnu ktorú si zpoznal tak zatiaľ jej o tom nehovor až časom sa jej zdôver.

Delete 2

Možno sa mýlim a anonymita virtuality je fajn ale v dnešnej dobe tomu už ja osobne neverím. Možno niekoho by ste o týchto tvrdeniach presvedčili ale
tak...

neberiem nikomu svoj názor. A ako som už napísal, zažil som už všeličo.

klenot

Delete2 mýliš sa, my ženy vieme oceniť mužov ktorí nestrkajú penis do každej radodajnej vagíny. Práveže takého muža si vieme vážiť oto viac lebo my sme pre neho tie prvé. A nehrozí riziko že je nosičom nejakej pohlavnej choroby ako pri mužoch ktorí striedajú ženy jedna radosť. Každý muž bol raz neskusený. Každý jeden tak sa netvárme že chalan ktorý sexoval v 18 či v 20tke bol o niečo viac skúsený ako panic v 28 rokoch. Je len na každom jednom kedy chce začať so sexom. A nieje žiadný spoločenský kódex ktorý by nakazoval kedy majú muži začať pohlavne žiť. Ak muž nechce nemusí sexuálne žiť vôbec. Nechápem prečo to ľudia niektorí stále dokolečka riešia.

Delete 2

Ak jej to povieš tak určite to bude prekážkou! Zažil som už všeličo a môžem ti s kľudom napísať, že tie názory, ktoré sa tu prezentujú sú len naučené. Pokiaľ príde k lámaniu chleba tak ak sa niekto prizná, že je panic tak to nemá úspech.