Píše mi ex

Príspevok v téme: Píše mi ex
Dev6

Dobrý deň (alebo ráno :D)
Práve mi na facebooku napísala ex ktorá si ma pred 5 rokmi zablokovala po tom ako si našla za mňa náhradu. Teraz vám popíšem ako to vtedy bolo.
Mal som 20, ona mala 15. Asi to bola blbosť začínať si niečo s 15tkou, ale išiel som do toho. Bola to v pohode baba, dalo sa s ňou pokecať, zabaviť, všetko super. Oproti 2 babám s ktorými som chodil predtým mala dosť navrch, najviac sa mi páčila jej energickosť, nerada sa hádala, bola ochotná ustúpiť než sa pohádať, v tomto som rovnaký. Trvalo to 2 mesiace, keď ma zrazu nechala kvôli inému chalanovi približne v jej veku. Bola to dosť krutá facka, nechápal som prečo a ako. Pre istotu si ma úplne vymazala zo života. Ale život išiel ďalej, v podstate som ju bez problémov úplne vyhodil z hlavy.
A teraz po 5 rokoch mi na fb napísala ako veľmi ju to mrzí, že bola hlúpa atď. Je možné že by chcela druhú šancu? Viem že by to asi bolo riziko, čo urobila raz sa môže zopakovať, na druhej strane bola vtedy pubertiačka a mohla sa zmeniť, neviem čo robiť a čo jej odpísať.
Vopred ďakujem za rady. :)

van Alden

nieco podobne sa stalo aj mne. Pisaval som si (a obcas stretaval) s jednou babou, mladsou odo mna asi tak o 6 rokov. Rozdiel ale bol, ze ja som mal asi 27, ona 21 ked sme sa zacali spoznavat. Pisali sme si, parkrat sa stretli, (hlavne)ona prejavovala naklonnost voci mne. Ale nikam sme sa neponahlali, nechali sme tomu volny priebeh. Az jedneho dna, asi po 3 mesiacoch znamosti akoby utalo. Uz mi neodpisala, nezablokovala si ma, ale proste uz neodpovedala. Po case som sa dozvedel od jednej znamej, ze si nasla ineho. Nerobil som z toho tragediu, aj tak to z mojej strany moc nezaiskrilo, navyse sme oficialne este ani nechodili. Tak som to pustil z hlavy, len som si spravil nazor o jej "charakternosti". Z nicoho nic ale pred par mesiacmi mi sama napisala, po skoro 2 rokoch. Vysvitlo, ze jej s tym chalanom neklapalo uz od zaciatku a vraj lutovala ze si nezacala so mnou. No ja som uz nemal moc ani naladu si s nou zacinat, ale tak nejak sme si zacali pisat, raz sme sa stretli. Jedneho dna znova utalo, vtedy mi ani na telefon ani na sms neodpovedala, ale uz som to zobral s humorom. Asi si nasla noveho "princa" :D no mne je to osobne jedno, fakt to nezaiskrilo a ani raz sme sa nedostali ku vztahu. Tym lepsie... pre mna. Takze ak chces, skus to, len aby si nenarazil na taku "cudacku" ako ja :D

Dev6

odpovedam: samozrejme to tu nikto nemôže vedieť, ale napísal som sem s tým že hádam sa nájde niekto kto už mal s niečím podobným skúsenosť
Žužova: len som nevedel čo robiť, začala sa mi točiť hlava a nevedel som ako sa mám cítiť
Inak bol som s ňou vonku a dosť sa zmenila, vyrozprávali sme si ako sme celý ten čas žili. Išiel som tam v najprv v kŕči a asi aj ona, ale potom to už išlo. Spýtal som sa jej aj o čo jej ide keď mi napísala po takej dobe, a vraj teda ma chcela kontaktovať už dávnejšie, ale radšej to neurobila keďže vedela že mám inú, že nechcela mi to nijako narušiť. A ešte nejaké sladké reči ako veľmi si priala aby som bol šťastný, ako veľmi sa zmýlila v tom ktorého si našla ako náhradu za mňa atď. Proste blbosti ktoré beriem s rezervou, ani neviem či jej to môžem veriť. Ešte povedala že ma má stále rada a chcela by sa aspoň kamarátiť, s čím som teda súhlasil a zároveň vysvetlil že nič viac ale zatiaľ nechcem. Takže toto by bolo zatiaľ vyriešené. :)

mam56

Dvakrát si však môžeš tú istú nohu zmáčať vo vode, len si musíš tú vodu preliať najprv do lávora:-)
A ak ho chceš mať až po zem, tak si treba dať amputovať nohy:-)
Nechaj sa viesť svojimi prirodzenými pudmi, síce to asi nevyjde, ale aspoň niečo zažiješ nové:-)
Niektorí ľudia sa schádzajú a rozchádzajú ako na bežiacom páse. Nemusí to mať nič spoločné s máčaním nôh vo vode:-)

Žužova

Ok,ale vyznelo to tak z toho nadpisu témy..,,rýchlo pomoc píše mi ex.. no aby sa teraz svet ,,nepototo :o)))) snád je to tak ako píšeš a máš ju na háku :) lebo ako sa hovorí dva krát do tej istej rieky nevkročíš,hlavne nie ak ťa chce len využiť lebo je sama tak si spomenula a si jej zrazu dobrý :)

odpovedam

dev a ludia na fore ako maju vediet, ake su jej ocakavania? tiez mi to zavana. mozno ta len chce vyuzit ako butlavu vrbu po jej dalsom rozchode, kto vie. ale samozrejem, na stretko chod, ak chces. ale mne keby sa ex ozval po takom case, ani by som nereagovala. aj sebauctu clovek musi mat.

Dev6

Michal555: neskáčem jej do náručia, ale von s ňou dneska pôjdem aby som zistil prečo mi napísala, už som napísal že nejakú dobu nechcem nič aj keby chcela. Vtedy keď ma vymenila bola pubertiačka, ale to je teraz vedlajšie.
Tušim som to trochu zle napísal, nemyslel som to tak že s ňou niečo chcem mať, zatiaľ nič také nezamýšlam, len som chcel vedieť vaše názory čo od nej môžem očakávať a čo potom.
A možno si ju aj idealizujem, naozaj neviem, je toho na mňa trochu veľa. Ale celkom mi to pomohlo vytlačiť z hlavy poslednú bývalú, aspoň včera to tak bolo. Bývalá vytlačila bývalú :D

michal555

Si fackovaci panak alebo chlap? Ona nemala problem ta pred 5 rokmi vymenit za ineho a ty jej teraz skocis do narucia? Naozaj si doteraz nespoznal nikoho ako bola ona alebo si to iba idealizujes aby si zakryl krivdu z toho ze ta vymenila? 5 rokov je dost dlha doba a mysli na to ze vase osobnosti sa dost zmenili.

Dev6

Žužova: skôr zmätený, toto bolo asi to posledné čo som čakal, ani neviem či mám z toho radosť alebo nie :/ a žiadny vzťah teraz nechcem, pred 2 mesiacmi som sa rozišiel po 3 ročnom vzťahu takže nejakú dobu určite nič nebudem chcieť :)

Žužova

Chodte vona zistíš o čo jej ide..zato nič nedáš :) na to že máš ale 25r. mi prídeš ako naivný pubertiak,ozve sa bývalka si z toho celý paf,namotaný jak ja v 16tich :D

Dev6

_-o-_: Ani som ju nemusel volať, sama navrhla aby sme zajtra niekam išli, tak sme sa dohodli.

zimiii: Veď viem, určite už je iná. Pred 5 rokmi bola super, doteraz som nespoznal nikoho ako bola ona, až na to čo nakoniec urobila :/

kafe: Akože na vzťah nejako nemyslím, len mi to tak napadlo.