Ideálne miery - 171 cm

Príspevok v téme: Ideálne miery - 171 cm
Alexandricka

Ahojte, asi je to absurdne ale uz od svojich detskych cias som vedela ze sa musim pohybovat v modnom priemysle alebo v niecom v spojitosti s tym.. Ked som sa dostala do toho vyssieho veku 12-13r. Vedela som ze nechcem byt nicim inym ako modelkou, k tomu mi stale od malicka hovorili ci uz doktorky alebo ktokolvek kto ma zbadal \"ty budes modelkou\" \"nechces byt modelkou?\" \"Aaah aka si vysoka,ty budes modelkou!\" \"Mas krasnu atypicku tvar!\" ... Teraz mam 15 rokov 171cm a nic nechcem viac ako ist si za svojim snom, podla tvari ma oslovilo uz strasne vela prestiznych agentur na slovensku aj v cesku ale zial moje miery tomu nezodpovedaju- 83-69-92cm, pozerala som si miery modeliek a dokonca pre zaujimavost aj Beyonce a aj ta ma mensi pás ako ja, nechce sa mi verit ze mam naozaj 69cm, prezrela som si uz kadekoho ale moj pás je fakt velmi siroky oproti vsetkym... Kendall Jenner ma 86-61-87cm, prosim vas ako najucinejšie a najrychlejsie stratim z pasa priblizne na jej uroven? Chcela by som mat pas 60cm, ako dlho to podla vas bude trvat (aspon odhadovo)... A este jedna otazka je podla vas naozaj zle mat pas 70cm?Mne to fakt pride az takmer nenormalne pretoze skor je sirsi ako tucny.... Dakujem :)

luly

to zaujimave, ja mam výšku 178-180 v pase 70 a zadok až 104, cez prsia neviem, a nemám pocit že som chudá skôr naopak.

No nič, každopádne sa niečim takýmto netráp, často to je hlavne o stavbe tela nie o celkovej hmotnosti. Čo sa modelingu týka dnes sú už rôzne modelky v závislosti od toho čo robia. Takže môžeš skúsiť nejaké agentúry a uvidíš, možno bude pre teba lepší fotomodeling, prípadne ak máš zaujímavú tvár skús aj reklamné agentúry. držím palce!

Moireal

60cm v pase je dost tazke ziskat, pokial clovek vyslovene nema postavu presypacich hodin. Ale ved sa neboj a skus to s nejakou agenturou alebo oslov dake katalogy, vzdy sa musi nejak zacat. Inak tvoju vysku aj vystku wtf by som brala:D

wtf???

Ja mam miery priblizne 83-65-95 a to som fakt chuda, ale zas mam o 7cm viac nez ty. Ale podla mna kazda zena je ina, ma inu stavbu tela, tak sa nemusis prirovnavat k druhym a nedavaj si ciel 60cm v pase ;)