Trojka - chalan, baba a baba

čistá láska

John, slaninu neodmietam, dúfam, že transfúziu nebudem nikdy potrebovať, ale keby áno, žiaden problém, používam aj mobil, internet banking a iné moderné technológie, internetu ani nejakej podprsenky či boxeriek sa nezľaknem :) Čo má to všetko ale spoločné s láskou? Tá je rovnaká: pred 2000 rokmi aj teraz. Tá čistá, obetavá, napĺňajúca.

Každý vnútri cíti túžbu milovať a byť milovaný - bezvýhradne, byť pre vyvolenú osobu tým jediným/jedinou. Som žena a ako žena ti hovorím, ak sa vydáte touto cestou, je to začiatok konca vášho vzťahu..

John Spartan

Cista laska - prosim ta analyzy a ine kecy si nechaj pre svojich z bratstva sekty alebo cohokolvek si... odmietaj jest slaninu, ked umieras odmietni infuziu. nepouzivaj pekelny mobil - ved ani jezis ho nemal... a zi podla 2000 rokov starej knihy co niekto napisal a urcil tak zakony zivota. nevyvijaj sa dalej a zastav sa v dobe v ktorej zijes... vypni aj internet inak, lebo nahodou ti vyskoci reklama na akciu podprsenky v lidli a nahodou uvidis kusok cudzieho prska ktore nepatri Tvojej milej a mas pruser najvacsi...

nechyba nam nic, nemame ziadnu krizu, chcem proste nieco viac... .

čistá láska

Vaše manželstvo je v kríze a ty si si to ani nevšimol. Inak by si na požiadavku manželky zareagoval inak, ako hľadaním tretieho "do partie".

Manželstvo je o láske dvoch ľudí, ktorí sa jeden druhému darúvajú. Je to exkluzívny vzťah, čiže: taký vzťah, aký mám s tebou, nemám a ani nechcem mať s niekým iným. Iný človek mi môže navariť či oprať košele, ale s nikým iným nezdieľam tie najintímnejšie chvíle lásky, len s tebou, teba nemôže v tomto smere nikto nahradiť. Lebo teba milujem a chcem byť len tvoj.

U vás to akosi prestáva platiť. Ste síce manželia, ale už si nestačíte a záchranu vidíte v doplnení tretieho. Namiesto toho, aby ste začali analyzovať, kde sa stala chyba a hľadali cesty na utuženie manželského puta v duševnej rovine. Lebo nezriadená sexuálna žiadostivosť, ktorá sa prejavuje v tom, že
- tebe nebude vadiť, ako si tvoja vlastná žena bude užívať s inou ženou a
- tvoja vlastná žena nebude mať nič proti tomu, keď pred jej očami si ty budeš užívať s inou na výmenu, že jej trojku dovolíš
vám manželstvo len pošpiní a poškvrní. Nič nevyrieši, lebo po čase vám tretia nebude stačiť: nahradíte ju potom inou alebo iným, alebo zoberiete niekoho do štvorky?

Telo manželky je len pre jej manžela a telo manžela pre jej manželku, takto sa navzájom posilňujú v láske a posväcujú. Nejde len o sexuálny akt ako taký, v sexuálnom spojení sa manželia odozdávajú jeden druhému celí - s telom aj dušou. Asi ste na tú dušu zabudli, keď idete cestou uspokojovania nízkej žiadostivosti tela.

Ak pôjdete do trojky, tú tretiu budete brať len za predmet vášho sexuálneho uspokojenia. A to je ponižujúce tak pre ňu, ako aj pre vás. Ľudia sa majú milovať, a nie používať ako veci!

Nezabúdajte, že dávate zlý príklad deťom, ak nejaké máte. Pretože nič nie je také tajné, aby sa neprezvedelo..

uhorka100

najlahsie na webe, sex zoznamiek je vela.
a rizika? co ja viem, no mozno sa nakoniec tie dve do seba zabuchnu a tebe daju zbohom:D