Prisadla som si nohu

Príspevok v téme: Prisadla som si nohu
D0minika

Zdravím,
25.7. mám ísť na plastiku LCA pravého kolena. Snažím sa pravú nohu moc nezaťažovať a spolieham sa viac na ľavú. Avšak, včera som si išla sadnúť na posteľ, zohla som ľavú nohu, sadla som si a nejak som si ju nešťastne prisadla . V ten moment som zacítila iba takú slabú bolesť v oblasti vnútorného postranného väzu,hneď to prestalo tak som to nebrala vážne.
V noci ma to trochu začalo bolieť, ale dalo sa to vydržať. Ale ráno som sa zobudila a cítila som strašnú bolesť, bolela ma celá noha. Na dotyk to nebolelo v oblasti toho väzu, ale pod jabĺčkom, neviem to opísať, priložím fotografiu. Cez deň to začalo bolieť aj pri chôdzi. Teraz je celkom ok, dá sa vydržať.
O týždeň mám ísť ku traumatológovi, on ma bude aj operovať. Myslíte, že mu mám o tom povedať a požiadať ho, či by sa mi nato nepozrel? Teda ak to bude ešte aj vtedy bolieť. Alebo stretol sa niekto s niečim podobným? Ako ste to riešili?
Teraz mi to prišlo dosť nevhod, nejaký ten mesiac budem chodiť s barlami a nebudem môcť priveľa zaťažovať operovanú nohu. Neviem akoby som zvládla chodiť s dvoma nohami chromými.
Ďakujem vopred za reakcie