Tetovanie

sewie

nerozhodnuta, bolo treba byt ustipacna? mne je jedno...daj si tam trebars aj srdce prerazene sipom, len som konstatovala ze toto vidavam castejsie ako cinske znaky...ja tetovanie chapem ako nieco symbolicke a osobne. nieco co ma byt vhodne umiestnene aby doplnalo telo a malo by to nieco o tom cloveku vypovedat, alebo mu nieco pripominat...ak chces rozkosnu tapicku-tak si ju maj....

shayleen

Treba si to dobre rozmyslieť A žiadne hlúposti. Ja som si to tiež x krát rozmyslela s mojim taterom prekecala a fakt mám iba tetko čo je normálne. Držím ti palce ;)

nerozhodnuta

Sewie: čo originálnejšie? Nejakú životnú múdrosť ideálne v angličtine, nech je to zaujímavejšie? Alebo japonsko/čínske znaky ktoré s určitosťou málokto prelusti? Nechcem nič konkrétne ako mačku/psa/jastericu/hmyz/vtáctvo...a ani znamenie zverokruhu,nakoľko som kozorožec :D

nerozhodnuta

Shayleen: Ja by som do toho sla aj hneď, len zhanam nejakého fakt bezpečného a zodpovedného tatéra :D

Tasty: práve kvôli zmenám na koži v neskoršom veku chcem radšej niečo maličké nenápadné mieste, ktoré zmenám až tak nepodlieha.na brucho by som si tetovanie nikdy nedala! :-)

Prezývka 055: ja si od rodičov nepýtam povolenie, ale nakoľko máme medzi sebou dobre vzťahy, tak spolu komunikuje.a viem, že tetovanie, piercingy a v konečnom dosledku ani make up sa im nepáči. Keby veľmi chcem chodiť zmalovaná ako prostitutka, ovesana cvockami a celá pokreslená, tak tak chodím.Keď to niekto chce a vie nosiť, nech sa páči, ale ku mne sa to nehodí, tak radšej volím len mierny nenapadny makeup, prepichnuté len uši a do budúcna minikerku :-)

Prezyvka055

Akurat z z dialky to vyzera hmm ako nejaka bradavica .. ale tak rob ako myslis :) ja som za to ze ak tetovanie tak poriadne.
Btw mas 24 rokov a pytas sa na nazor rodicov? Nechapem to v dnesdnej dobe dospeli ludia musia kazdne prdnutie konzultovat s rodicmi?