Everyday alone

Príspevok v téme: Everyday alone
Grin

Nazdar

:/ Kde robím chybu ? Každý deň som sám, cítim sa tak a nevládzem už..
Som sociopat, mám 23, pracujem... Všade kde som, mám pocit že každý si hovorí "aha blbec". Nemám žiadnych priateľov, o dievčatách ani nehovorím.. a áno som virgin, sére má to. Vždy keď idem niekde (sám) a vidím nejaké partie vytáča ma to. Na strednej ma šikanovali, celú strednú. Ako ? Aj, aj.. odvtedy neznášam ľudí a ani seba, znova si fyzický ubližujem. Nemám chuť žiť a mávam pravidelné depky a 100x viac myslím na samovraždu ako na budúcnosť...
Dosť trápny vykrik do tmy.

InF

Pozri ja ťa chápem som na tom dosť rovnako. Ale sebaľútosť ti nepomôže.
Dlho mi trvalo nazbierať odvahu a nájsť si psychológa. Nevravím, že mi instante pomohol ale myslím, že sa aspoň posúvam k niečomu. Možno bolo štastie, že som narazila na takého ktorý sa vážne snaží mi pomôcť. Možno mi pomáha len ten pocit, že niekoho zaujímam...
Ja chápem, všetky tie kecy, že pozbieraj sa, zobud sa, výjdi von ti nepomôžu. Ked si rozobratý na kúsky a nevieš sa poskladať nejde to. Ale pointa je, že takmer všetci sú takí. Aj tí čo chodia von a majú kamarátov sa cítia sami. Spoločnosť len pomôže nachvíľu nato zabudnúť. Každý je sám, dôležité je nájsť niekoho s kým si sám spolu :)
Ja neviem ja som sama úplne fucked up takže možno trepem :)
Lenže sú milióny žien ktoré sú na tom ako ty, ktoré si možno nevšímaš a ktoré by boli radi keby ich niekto pochopil a nebol by si pre nich blbec ale spriaznená duša :)

_meno

Ahoj Grin

Tvoja minulost je karma tvojej minulosti
(ako deti zijeme svoju minulu karmu ... ak sa ti diali zle veci / robil si v minulosti zle veci)

Je dolezite aby si prijal tuto zodpovednost (ako ozvena ktoru si v minulosti krical sa ti teraz vracia - je zbytocne tvrdit ze ozvena neexistuje, resp. ozvena sa bude ozyvat sama, nepyta sa ci moze ..... co my mozme spravit je si ju uvedomi t!!!!!!!!!!

A tu prichadza velke tajmstvo - nevieme veci nechat odist! Presne ako ty pises stale o svojej minulosti, stale ju nanovo vytvaras - je to preto ze si ju este neprijal. Stale argumentujes stale sa opakuje, este viac argumentacie, este viac opakovania.

atd atd zhmotnuje sa tu tvoja vola bez tvojho uvedomenia.

ziadna minulost ani buducnost neni :D :D ked necitime lasku tak pouzivame minulost a buducnost ale zivot je vecna pritomnost ....

!!! zivot je zaneprazdneny radovanim sa vo vecnej pritomnosti !!!!
mame 2 moznosti : radovat sa s nim alebo daco ine.

Ja si vyberam radovanie sa s nim :D :D :D zo skusenosti to poznate : ten clovek nic nasilu cez den nespravil a vsetko sa okolo neho deje akoby automaticky ... a potom clovek co cely den drie ako mulica a nic sa mu nedari ... nestastny pristup vytvara stale viac nestastia, podobne ako stastny pristup vytvara stale viac stastia !!!!

1. Zastav
2. Raduj sa :)

Drzim ti palce Grin, keby nieco kludne napis na ateven@azet.sk a slnecnu sobotu ti prajem ! :)

Grin

Koho trápi že boli doma bití ? Mňa tiež doma bili, nemali žiadne pravo sa na mne "vyvršovať". Čo tam potom že telo funguje, keď mňa už dávno zabili, neznášam ich.

Teraz žiadne sebavedomie, odvaha, jednoducho slaboch a choď si nájsť psychológa... . Jediný dôvod prečo vyjdem von je práca, stále ta moja naivita sa nezabiť.

Teraz piatok večer - všetko mlade, normálne je von a si užíva život a ja blbec tu na fóre, kde sa môžem anonymne vypísať keď už sa nemám komu vyrozprávať.

Kto by chcel mať takého blbca pri sebe, niekoľko miliárd chlapov a nejaká baba by zakopla o mňa ? By musela byť tupšia ako tupý uhol - prirovnanie človeka z IQ 2...

InF

Súhlasím so salon a ak sa nevieš oslobodiť sám skús zájsť za psychológom ktorý je na to školený aby ti pomohol :)

salon

Kde robis chybu? Ved sa citaj pozorne a pozoruj svoje myslienky. Kade sa uberaju? Vsade mozne,len nie TU a TERAZ!
Moj zlaty ty si stale v krutej minulosit,kde ti bolo ublizovane a ty si ten pocit v sebe stale udrzujes,zivis ho,vrtas sa v nom jak v hovne a tak sa aj potom citis...jak hovno a na hovno...

Nemas sa rad,len preto,ze ti robili zle.
Nevazis si sam seba ako osobu a radsej sa trestas.
Pytam sa...za co sa trestas?? Ty si niekomu ublizil okrem seba??
To oni nevedomi blazni,ktori ta vtedy sikanovali by sa mali hanbit a kajat sa,nie ty!
Vies kolki z nich boli vtedy doma biti,ked ti toto robili? Aj im robil niekto zle a na tebe si to vyvrsovali. Keby si to vtedy takto vnimal,tak by si ich aj polutoval,ver mi.

No pointa je v tom,ze sa mas oslobodit od minulosti a rovnymi nohami skocit sem do pritomnosti do roku 2015 :-)
A kuk aky si zrazu slobodny a krasny a silny,ze? :-)