Extrasystoly alebo zastava srdca?

Príspevok v téme: Extrasystoly alebo zastava srdca?
Tuo

hojte,mam 19 rokov a neviem co somnou je.Zacalo to v 16-tich,sa mi z nicoho nic zvysil tlak a citil som to,piskalo mi v lavom uchu,ocerveneli mi oci a bolela ma hrud,som si myslel ze dostanem inkfart.Po case sa to zlepsovalo aj zhorsovalo,lekaru mi hovorily ze to je hyperventilacia alebo bud zos stresu,po tomto prislo daco nove to poskakovanie srdca alebo extrasystoly:je to tak ze v klude alebo ked hrajem basketbal tak sa mi to stava no nie kazdy den,ale pri sporte vetcinou aaz niekedy sa bojim pokracovat.Vysvetlim to takto:Srdcce mi bije povedzme normalne a potom zrazu taky tlak v hrudi ako keby vas dakto vystrasil,zastavi sa mi srdce a po sekunde,dve zase bije bud jeden krat alebo dva krat silnejsiee. Asi takto toto je moje srdce = o A takto bije= normal: o o o o! (Zastaňe) a: O oo o o o o...Dufam ze sa tomu da rozumiet,dakujem vam.

shayleen

Nechaj si urobiť vyšetrenia štítnej zľazy alebo na iné suviace ochorenia alebo to môže byť aj Z vedľajších účinkov liekov pokiaľ nejaké berieš

arytmia123

Pre tie "trápne" extrasystoly mi idú robiť ablaciu zajtra.čím skôr pôjde tým lepšie.ja som si tiež myslela že to nič nie je no a už sa to liekmi úplne nedá upraviť.

''''''''''

co vam drbe, ist na arytmologiu s obycajnymi trapnymi extrasystolami?
keby si mal zastavu srdca, tak sem nevypisujes hypochondricke prispevky, tuo