Problem byt 2 - 3 dni sama?

Príspevok v téme: Problem byt 2 - 3 dni sama?
manzelkka

Ahojte chcem sa spytat ako zvladate ked vas manzel ma ist prec na 3dni?Ja som na materskej s rocnym dietatom a manzel musel odist na 3dni a ja sa citim sama opustena a citim uzkost.Racionalne si stale vravim,ze vsak je to len par dni,ze to rychlo ubehne a ze mam aspon viac casu na seba.Tym,ze mam dieta nemozem si robit co chcem a kamosiek tiez moc nemam.Ako to vnimate vy?ako to zvladate?

usmevny_den

3 dni? božemôj čo riešiš? nemáš rodičov, kamarátky, známych, alebo nevieš byť sama so sebou a dieťaťom a spraviť si program pre vás dve? inak zažila som, muž bol na 3mesačnom školení a domov chodil každý druhý víkend alebo sa stalo že niekam musel odcestovať a jasne, že chýbal, no prežila som, nedepkovala, venovala sa malej, chodila von, na návštevy a pod. inak uf, taká závislosť na partnerovi nie je moc dobrá, aby si ho neudusila a nezačala mu liezť na nervy výčitkami, žiarlivostnými scénami a pod.

zuzi74

A preco si doma zavreta? Co takto vybehnut s dietatom na cerstvy vzduch...
3 dni nie je tak dlha doba, ale rozumiem, ze je ti asi smutno. Stacilo ked kamaratkin muz odisiel na 1-2 noci a uz z toho salela a pritom znamych ma az az. Bola nanho velmi naviazana.

shayleen

Neviem čo by si robila na mojom mieste cestujem každé 2 - 3 mesiace na týždeň či dva A musím byť bez neho A vydržím to ale ty si daj ak moc nalepená na neho nechaj mu voľný priestor A nelep sa na neho ako magnet

manzelkka

no asi to nebolo moc pochopene,ale aj tak vdaka za komenty.Mam 28 a mozno som si na manzela natolko zvykla,ze ked mam byt 3dni sama doma zavreta tak jednoducho je to pre mna problem.Samozrejme ze ked on ide na sluzobku tak aj 3tyzdne som uz takto bola.Len ma zaujimalo ci aj ine manzelky to takto beru,resp.nejaky iny pohlad ako to prezivaju oni.Mozno sa niekto na to tesi,ked ma ist manzel/ka prec a vidi v tom nejake pozitiva,neviem.Kazdopadne vdaka za reakcie :-)