Je mi verná? Signály, ktoré o nej odhalia pravdu!

Táto diskusia patrí k článku: Je mi verná? Signály, ktoré o nej odhalia pravdu!
Je mi verná? Signály, ktoré o nej odhalia pravdu!

Zaoberáte sa otázkou, či vám je vaša partnerka verná? Máte strach, že by vás mohla podvádzať? Možno ste len paranoidný, možno máte už zlé skúsenosti z predchádzajúcich vzťahov, no existujú signály, ktoré vám povedia pravdu.

Monikaa22

Ja som podvádzala dosť často :-D
takže môžem poradiť :D ...
1. Nedala by som heslo do svojho súkromia ani keby som nepodvádzala (vždy sa nájde vec za ktorú by mohol len druhý žiarliť)
už len to že si s tou danou osobou ,kamarátkou písal...
2.to je dosť pravda ale po dvoch prvých hádkach keď som mu nechcela povedať kto mi píše alebo kto mi volal ,som si vypla zvuky a odpísala keď robil niečo iné :-D vyriešené
3.dá sa vymyslieť perfektná výhovorka ...skúsenosti :D nikdy nič netušil :D
4.Myslela som na spoločnú budúcnosť :D ale bohužial zároven som podváchala :D ... asi som čakala že ma to keď budem staršia prejde :D :D (už spolu niesme) ale z iného dôvodu než moje podváczanie :D ...dodnes o tom nevie
5.a bola som vždy rovanká ....pretože som podvádzala už od začiatku :D :D
PEACE :D ... Bola (som) mladá a chcela (chcem) si užívať ale chcela som aj ten vzťah :D ...takže preklad - Mladá,hlúpa a nadržaná :D
poučenie :D Keď je žena šikovná tak nemáš šancu jej na to prísť :-D
AAAAALE -Ak nieje dôvera nieje dôvod na vzťah ;-) Pekný večer

blueberryNN

Moj priatel ma pristup do mojho facebookoveho uctu, lebo tam chodim z jeho mobilu. Zaroven, ked tam idem z jeho mobilu, mam pristup na jeho facebookovy ucet. My to sukromie toho druheho dokazeme respektovat, nepotrebujeme si to nijak poistovat, proste si verime aj v tom, ze si navzajom respektujeme sukromie. Ale to uz je asi vyssi level.

klasikkij

Jediné body ktoré niesu v rozpore so zdravým rozumom sú 4 a 5 a na pováženie je to o tom že si furt nevypisuje na mobile s dakým... kto vlastne píše tieto choré výplody ????

lolinka

Tak ten prvý bod je hlúposť, nechápem, prečo by som priateľovi mala dávať heslá na môj fb, do mailu a pod. A pritom neverná určite nie som a ani neplánujem byť, ale súkromie treba mať. To je to isté, jak keď niekto snorí partnerovi v mobile, číta si jeho SMSky, kontroluje, s kým volal, to každý odsudzuje, tak prečo by mi mal čítať maily.