Môžu lieky poškodiť pečeň?

Táto diskusia patrí k článku: Môžu lieky poškodiť pečeň?
Môžu lieky poškodiť pečeň?

Užívala som antidepresíva (Asentra), psychomatiká ( Chlorprothixen) 3 roky, potom som začala užívať antikoncepciu (Belara) 2 roky.A keď som bola chorá a mala som zápal hrtana tak som užívala spolu s tím aj antibiotiká.Ale už ani jeden spomínaných liekov neužívam.

ZUKRU

Dajte sa do rúk chémie a uvidíte.Príroda myslí na všetko.V takom stave užívajte pestrec a černuchu,ako ju nájdete v prírode a na lieky mám názor.Pečeň mi devastovali nie jej pomáhali.

RNG

Lieky dnes su v drvivej vacsine patentovane chemikalie. Na to, aby si dostal patent musis dokazat , ze dana chemikalia sa nikde pred tym nevyskytovala, tj je pre prirodu nova latka. A telesne mechanizmy ju vnimaju ako zamorenie. Kedze pecen je nas velky filter zamoreni, tak sa tieto latky tam dostanu a hromadia. To vedie casto k poskodeniu pecene, nakoniec.

Protokol dr Berksona a minkrovlakniny mozu pecen odmorit a regenerovat.

Baxan

Lieky nie ak nemusíme,no sú situácie,keď je to nevyhnutné.Súčasne však treba myslieť i na pečeň,lebo lieky ju poškodzujú.Možno to robiť pomocou pestreca bodliak ktorý lieči a regeneruje pečeň.Je dobrý aj čierny kmín,alebo pestrec a kmín užívať spolu s 30min odstupom.Mám to odskúšané podla pokynov na zdravej pečeni a pestrec.sk. jednoduché a účinné + voda.

LMarika

V minulosti som brala jeden rok antihistaminika - Rupafin a kvapky do nosa Nasofan. Uz neberiem ani jedno... Lieky mi sice velmi pomohli v case, ked som byvala v plesnivom byte a mavala 2-x mesacne nadchu (po ich nasadeni nadchy nadobro zmizli), ale ja som si radsej zvolila metodu vyhybania sa alergenom, cize som z plesniveho bytu odisla a lieky vysadila. Odvtedy sa plesni bojim ako cert kriza a vyhybam sa im, ako len mozem a nadchu castejsie ako raz, dvakrat za rok nemam. Ak to na mna pride, siahnem po volne dostupnych antihistaminikach, plus Laktazan k nim, uzivam jeden tyzden pocas nadchy. A som si ista, ze lieky nicia pecen a nielen pecen, takze najlepsie je vobec ziadne lieky nebrat.

GlupýJakTalp

Brať toľko liekov to už je pomaly ako drogovať.
Lieky sa povedia po angl. drugs.
Dokonca som čítal, že niektoré lieky sa používajú na vyvolanie dobrých pocitov a tak.
Ja si dám radšej trochu alkoholu (dobrého vínka), koróziu zatiaľ ešte nemám:-)

LUPINO

Tiež som bol v situácii,že som užíval ťažké lieky.Potom som to musel žehliť pestrecom.Objednal som si cez internet od zdravapecen.sk a dosť dlho to trvalo,kým mi začala pečeň fungovať ako predtým.Myslím že to bolo až štyri mesiace.Teraz som tu videl i reklamu na fóre v pravo zdravapecen.

Zdravá pečeň

Vieme,že všetky lieky syntetického pôvodu majú vedľajšie účinky, najviac poškodzujú náš najdôležitejší orgán a to pečeň.Je dobré si pečeň chrániť a súčasne s liekmi,ak ich musíme užívať,mali by sme užívať Pestrec mariánsky a Egyptský čierny kmín.Je to metóda odskúšaná dlhé roky a veľa ľudom zachránila pečeň od kolapsu.Lieky vyvolávajú v pečeni takzvaný pečeňový stres,takáto pečeň nepracuje v správnom režime,čo má za následok zlé trávenie,vylučovanie,následne zlý krvný obraz a neskôr rôzne poruchy na črevnom trakte,obličkách a pľúcach,pretože tieto tri filtre sú úzko prepojené s činnosťou pečene.
Pečeň je vstupná brána nášho zdravia nebolí,preto jej poškodenie zachytíme príliš neskoro.
Zdravá pečeň=život bez liekov