Ľúbila ma niekedy?

Príspevok v téme: Ľúbila ma niekedy?
lukas_kin

ahojte asi pred 3 mesiacmi sa so mnou rozišla priatelka, no bol to vzťah na dialku ja mám 21, ona 23....neboli sme spolu často ale napriek tomu ked sme boli spolu bolo to fantastické a super... ked to začínalo ja som k nej nejavil žiadne city...bola to ona tá ktorá sa o mna asi pol roka snažila, písala, písala listy a podobne...nakoniec to prišlo aj s mojej strany lebo ako som ju spoznával zisťoval som že je to presne také dievča aké som si vysníval....ako som spomínal stretnutia boli vždy krásne...lenže...ona pracuje a neviem, neviem čo sa začalo diať vlastne aj počas toho ako sme boli spolu ako kby na mna nemala čas, doslova ked som ju šiel zavolať von som tŕpol čo povie...lebo bud bola v práci, alebo niekde inde...ale nakoniec sme sa stretli aj ked to nebolo také časté ako by som si predstavoval (stretli ale raz za mesiac a pol) no a jej správy boli ale aj tak velmmi pekné a cítil som že to nie je len tak, písala mi krásne veci o tom ako si ma nikdy nedá, a že dúfa že sa to nerozpadne(kedže sme obidvaja silno veriaci- tak že sa modlí za to aby náš vzťah silnel) a že ja sa nemusím báť lebo ona má v očiach len mna a podobne....no a pred 3 mesiacmi mi napísala že na mna myslí stále nonstop ale cíti že jej nechýbam....a postupom času som sa dozvedal že stále ju to ťahá ku byvalemu s ktorým bola asi pred 3 rokmi ale medzi tým mala aj iných...no a že ona vie že spolu nebudú ale že nechápe že to je v nej stále..... a ja som ostal taký na ocot úplne že neviem čo robiť....asi keby to bola láska tak to nezabalí len tak zo dna na den...či čo poviete?...nejak to neviem stále rozdýchať.....poradíte mi čo mám robiť?..

van Alden

silno veriaca.. a kým bola s tebou, tak riešila aj bývalého. Toto mi nepríde ani trocha kresťanské, keď už musíte byť obaja "silno veriaci". Ale poviem ti toto: kašli nato. Čo sa má stať, to sa neodstane. Ty s tým asi nič nespravíš. Ona proste stratila záujem. Ak by ťa aj bola milovala, neriešila by iných. Navyše stretnúť sa raz za mesiac je pre vzťah veľmi málo. Tu sa môžeš aj rozkrájať, ale ak by sa predsa vrátila k tebe, žila by v sebaklame. Najlepšie čo môžeš urobiť, je zmieriť sa s tým, zhlboka sa nadýchnuť a ísť ďalej. Neboj sa, svet sa týmto nekončí. Máš len 21 rokov. Si ledva dospelý, z tohoto sa ľahko oklepeš. Veľa šťastia.

hladkamuka

asi tak... ked mysli na byvaleho tak to je jasný dokaz že ťa nemiluje, ale stale miluje jeho.Mozno bola do teba zamilovana, ale asi to vyprchalo jednoducho... niekedy to je v zivote tak. a hlavne ked tí dvaja co sa lubia a nevidia sa casto,alebo zlyhava komunikacia, tak ta laska akoby vyprchala, no nieje tomu stale tak. niekedy dialka a odlucenie vztahy posilni...

Delete 2

Nič nerob...jednoducho choď ďalej, načo strácať čas a míňať energiu na niekoho, kto o to nemá záujem?