Zbláznila som sa?

Príspevok v téme: Zbláznila som sa?
5423066230

Ahojte.
Mám taký problém, že neviem sa rozhodnúť ohľadom svojej orientácie.Mám 15 rokov, začalo sa to pred tromi mesiacmi, keď som čítala článok o homosexualite a začala som premýšľať, že čo ak som tiež lesba? Nikdy som nemala takéto problémy, nikdy som ani nepomyslela na to, že JA so ženou.Ale teraz už áno. Začiatkom to nebolo až také hrozné, ale teraz to je. Stále nad tým premýšľam, mám pocit že si to namýšľam, pretože ak na to nemyslím, som normálne dievča, ktoré myslí na chlapcov. Priťahujú ma chlapci, aj sa s nimi zabávam a vtedy na môj problém nemyslím, až keď som sama, v pokoji. Doteraz ma ženské telo nepriťahovalo, ale teraz ma už hej, pretože na to stále myslím. Čo to je vlastne? Nerobilo mi problém sa so ženou bozkávať, ale som dievča, ktoré rada experimentuje. Ale vzťah nie...iba kamarátstvo, ale bojím sa, že ak nastúpim na novú školu a zapáči sa mi nejaké dievča, toto by mi nikdy nenapadlo, ale namyslela som si to určite.

Jax

Nič si z toho nerob, človek príde do fázy, keď premýšľa o hocičom, aj o svojej orientácii. Ak ťa priťahujú chalani, tak určite lesba nie si. Ak by si bola homosexuálne orientovaná, prejavila by sa to už od skorého detstva, nie až teraz. Na druhej strane, ak sa nám aj niečo páči, nerobí to z teba hneď lesbu, takže pohoda.

pelinka

Po lete sa všetci lepšie oblečieme a nastane škola. :-) Budú iné razantné problémy. človek rozmýšľa o všeličom a všeličo ho napadne. Ale nemusí hneď vliezť do nejakej škatuľky a dať si hneď nejakú nálepku, ak rozumieš... Ak človek rozmýšľa týždeň o kapuste, tiež nemusí byť hneď vegetarián :-) :-)