Jedlo a zadok

Príspevok v téme: Jedlo a zadok
Mell018

ahojte chcela by som sa opýtať, že ak cvičím každý deň drepy, výpady, brušaky a rôzne kombinácie brušakov aby som spevnila zadok a brucho tak či môžem normálne jesť čo aj doteraz alebo musím niečo vylučiť. Sladkosti som vylúčila ale inak jem to čo aj doteraz. Klasika raňajky chlieb s maslom a čaj, potom nejaké ovocie, obed to čo sa doma navarí, potom zase nejaké ovocie a na večeru buď jogurt alebo chlieb s maslom alebo s nejakou pomazankou a k tomu nejaká zelenina. Mala by som niečo zmeniť alebo to môžem tak nechať a cvičiť aj naďalej. Začala som s cvičením len tento týždeň takže preto sa pýtam aby som po niekoľkých mesiacoch cvičenia nevidela žiadne výsledky a čudovala sa prečo. dakujem za rady.

odpovedam

ides na to zle. po prve - cvicit kazdy den nema vyznam. sval sa nestihne regenerovat. cvicenie sval potrha, castym cvicenim ho len trhas este viac. nema sa kedy poskladat naspat.

po druhe - to, ako a ci sa sval posklada naspat, zavisi od stravy. tvoja strava ma enormny nadbytok sacharidov a pramalo bielkovin a dobrych tukov.

takze: cvic menej (nezabudni po niekolkych mesiacoch trening obmenit, rpetoze na co si telo zvykne, na to uz nereaguje) a pridaj do stravy bielkoviny a uber sacharidy.

ale nepises, co chces docielit. chudnes, priberas, spevnujes?