Samovražda kvôli láske?

Príspevok v téme: Samovražda kvôli láske?
p47thunderb

Ahojte, som chalan mám 17 rokov a mám to strašne ťažké a nevládzem žiť..Ešte pred rokom som si pekne život užíval, žiadne baby a tak. Neviem ani prečo nepriťahujem baby ved vyzerám podľa mňa normálne. Prvú lásku som si našiel v novembri a tá ma opustila v marci 2015..bezdôvodne...strašne mi bolo smutno a prosil som ju nech somnou ostane apododbné veci. Hadzál som jej peniaze , kuoval som jej veci a toto mi spravila...Potom som začal byť závislý lebo to že som mal prvú babu ma nejak povzbudilo . V máji som si našiel kamarátku cez Pokec, ktorá býva v Malackách. Písala mi že somnou chce chodiť ale ja som ju najrpv presviedčal nech budeme kamoši lebo som blázon a tak a ona proste chcela tak som do toho šiel.. Zo Senca som precestoval do Malaciek za ňou na pár hodín lebo viac nemohla byť vonku. Doniesol som jej plno darov ale bola nejak strašne nadržaná tak sme sa trošku pohrali a potom ma musela odprevadiť... Pár dni potom odišla na chatu a odvtedy som na ňu myslel a tešil som sa ked príde a ja môžem zas prísť. Dneska som jej napísal že som jej niečo kúpil (bol to prsteň). Ona mi napísala že to som nemusel.. Ja že musel ved si predsa moja láska. A ževraj už nie...Dostal som úplny tlak do srdca a bol som strašne napätý a nevedel som že čo?? Potom mi napísala že " Ja som si tu niekoho na chate našla :(" Akože najprv mi ppíše že ked má frajera tak si nedovolí takéto veci a potom mi toto napíše? A inak to bola strašne milá dobrá a pekná baba a nepovedal by som to naňu že tooto mi spraví. Ja som sa normálne už rozreval a nezvládam nič dneska....Neviem sa stým zmieriť že ma takto podrazila. Najprv ma chce a potom ked miniem za ňu 150€ mi napíše že ona si niekoho našla! Odneska som si už plánoval"ako sa zabiť" pretože zas si niekoho hladať a ona mala rada také veci ako ja.... a už ju nemám.. Chcem sa už zabiť ani v škole sa mi nedarí prepadol som a každému robím len nervy...Chcem sa zabiť ale zas rodičia známi a babka ma majú radi a nechcem im to spraviť, nedokážem to...Ja som inak normálny haluzák blázon a tak ale zase škola všetci tam majú frajerov a ja zas budem sám a zas sa len stresovať v škole...Načo žiť...už dnes by som mohol byť mrtvy a hotovo. Načo sa budem trápiť?? Keby mi to nespravila tak som najšťastnejší lebo som sa strašne tešil ked príde z chaty a ja môžem ísť zaňou.
A takto som dopadol...ešte pred rokom som sa liečil z depresií a zas ich mám....Som veriaci človek, ale čo som komu spravil??? Zaujíma ma čo by ste spravili vy na mojom mieste ja to mám strašne ťažké nemám skoro ani kamošov furt len sedím doma proste nebaví ma už nič, nikto mi nepíše nič..všetci sa mi smejú! Nájdem si frajerku a takto ma pošle kade tade ! No ja sa asi fakt zabijem už .... pomôžte mi nejak ma odhovoriť lebo ja som schopný, len kvôli rodičom a tak to nedokážem :(( Ona bola fakt taká pekná a zlatá ale ja to stále neviem pochopiť že prečo????

Severka

Zobrať si život kvôli babe ty za to nestojí.
Sadni si s ňou za stôl pri čaji a pri koláčikoch a porozprávajte sa o tom na rovinu. Buď priamy, stručný a nenechaj sa manipulovať a buď aj otvorený. A uvidíš na čo si.

Si mladý chalan plný života a venuj sa škole a budúcnosti. V budúcnosti si nájdeš dievča pre teba. Budeš ju milovať a ona bude milovať teba. Mysli pragmaticky.

Je toto láska? Ľúbiš ju? Alebo čo k nej cítiš? A ona čo k tebe cíti?? Ľúbi ťa?

aaa11

Kupovať jej darčeky, mínať na ňu stovky eur a vtierať sa, presne takto to u žien nefunguje. Toto je asi najvačšia chyba a tykým spôsobom si ju neudržíš a keď hej tak bude s tebou zametať

Smile445

P47....

Ja ta chápem ale zabiť sa nieje riešenie. Ja tak isto som mala chlapca do ktorého som vložila viac peňazí ako on do mna ale neľutujem to pretože vtedy som to tak cítila si mladý nemôžeš to brat tragicky ja sa tak isto trápim s vecami ale nemôžem to riešiť takto. Hlavne by si tým ublížil najbližším ktorý ta majú radi naozaj pouvažuj. A aj tak nevieš čo ta pekne čaká v živote a koli jednej či dnom zahodiť cely život ? Nesranduj budeš sa časom na tom smiať. :-) kľudne nápis ak by sk chcel :-)

tajný agent

Ahoj ! Ja na tvojom mieste začnem uvažovat že prestanem z randenim. Bola to tvoja prva laska bude vela dalšich a ked uvidiš tu pravu zacinkne ti to v hlave.

coal

uplne suhlasim so sewie, pekne si to napisala:D ja tiez mam resp. mal som podobny problem, ale tak zivot ide dalej a vsetko je tak jak ma byt..odkial to si vlastne?:D

sewie

mas 17, za to ze v 17tich nemas frajerku sa svet nezruti, ani ten tvoj...ja mam 29, po dvoch rokoch ma ktosi opustil kvoli o 10 rokov mladsej! mam sa preto hodit teraz pod vlak?! Chlape, ty mas cely zivot pred sebou! vsetko krasne aj tazke! bude dobre, bude aj zle. bude este horsie a bude 100 krat lepsie! vsetko ta to len caka...musis sa trochu ukludnit...strc hlavu do kybla so studenou vodou, chod si zabehat, prihlas sa na nejaky sport...buduj si zivot mimo bab! je toho tolko co este zazijes!...a ked sa stane nieco blbe ja si hovorim toto : FISH (f*uck it shit happens- j..at blbe veci sa stavaju)...zasmejem sa sama na sebe a hodim za hlavu... co sa tvojho randiaceho stylu tyka-mal by si sa porozpravat s mamou alebo otcom...vysvetlili by ti, ze tolko penazi sa na babu ktoru ani nepoznas nedava! dievca si nekupis-teda pokial nechces nalakat zlatokopku! je pekne ak chces byt pozorny a galatny, ale na to ti staci nejaka jedna kvetinka, ktoru mozes odtrhnut aj v zahrade! na rande jej mozes kupit drink, pripadne NESKOR pozvat niekde na veceru-nic prehnane drahe(kaviar aj tak nikomu nechuti:D-ze for), 150 eurove prstene si nechaj k 5 rocnemu vyrociu chodenia:D) vela stastia!

0vecka

podla mna mas o koliesko naviac... to sa nerobi ze davas zenskej vsetko a tiez dary sa nedavaju z vypocitavosti ale z toho ze sam chces... teda tych 150 EUR by si mal dat tak aby si to potom nelutoval... proste mal by si trosku ubrat a menej na tie zenske tlacit nechat im viac volnosti atd...

p47thunderb

Ďakujem vám dakujem! :) Hlavne to "zabudni na minulosť, už sa to nezmení" to je fakt! Vdaka to mi trošku aj pomohlo vdaka vám! :D :)))

qwertzy

Ahoj, viem ta pochopit ako sa citis, ale uvedom si, ze si este len v dospievajucom veku a sexualny zivot beries skoro ako kazdy druhy teenager, ze nenajdes si druhu atd... Ja ti poviem len tolko, ze kazdeho jedneho z nas na tejto planete caka ta prava druha polovicka, len to aj isty cas potrva a ked bude ta najvhodnejsia doba, ani sa nenazdas a bum. pride partnerka, buduca zena s ktorou si zalozis rodinu. v prvom rade sa vykasli na obidve, za prve je to uz minulost a za druhe, nepomoze ti, ked sa nad tym budes trapit. oni ti za to jednoducho nestoja. preco by si sa mal trapit nad niekym, komu si uplne ukradnuty? nech je ukradnuta aj ona tebe, zijeme buducnostou, nie minulostou! netrap sa nad tym, ze nemas momentalne kamaratov, aj ti prijdu. mas rodinu, ktora ta miluje, to su naozajstni kamarati ktori ta podrzia aj v tej najhorsej situacii. naozajstnu milujucu rodinu nenahradi nikto!! ja poznam par takychto ludi (vo svete ich je daleko viac) co vraveli, ze uz si nikdy v zivote nenajdu druhu, uz sa chcu zabit, lebo bez nej neprezije ked sa s nou rozide... rozisiel sa, nasiel si novu a je este viac stastnejsi ako predtym... o tomto to je :) treba hladat, kym nenajdes to co hladas a nevzdavat sa! niekto najde na prvy krat, niekto na druhy a niekto aj na siedmi... proste niekto sa prekope cez viacere aby nasiel tu pravu, ty si uz mal dve, mozno prave ta tretia bude ta ozajstna ;) hlavne sa nevzdavaj a bojuj!

Deria

Keby si si toto, co si napisal, precital o par rokov neskor, by si sa sam sebe divil, ze chces svoj zivot kvoli nejakej neopätovanej laske ukoncit. Uvedom si, ze si mlady clovek, mas zivot este len pred sebou! Vsetko bude raz inac, aj ked sa ti to teraz nechce verit. Este s tebou mlati puberta. Nie si sam, kto ma v tvojom veku pohybnosti alebo depresie. To vsetko prejde. Ked ta dievca opusti, asi nestala za to. Na tu pravu sa caka väscinou dlhsie.:) A este ti dam radu, neprehanaj to s tymi darmi, radsej pozvi dievca, ktore sa ti paci na kavu ale nedaruj jej ziadne prstene a pod veci, pokial to nie je vaznejsi vztah. Preto hlavu hore a zabudni na nu, vsetko raz preboli a bude dobre. Mysli na svoju rodinu, ved by sa zblaznili, keby si si zobral zivot! Sustred sa na skolu, nepozeraj na to, kto ma aku frajerku, ostatne pride samo.