Nazor na dovolenku do Egypta, sli by ste?

Nicolett

Neboj sa my sme tam išli asi v roku 2013 keď boli tie protesty a vybuchy a podobne . V tej oblasti kde su hotely sa nenachádzali tie pohromy pre dovolenkarov tam ti nič nehrozí .V Egypte bolo veľmi príjemne boli sme v hotely sentido mamlouk palace maš tam všetko zdarma krásne .V bazéne bar a tie vodne stoličky sa mi strašne páčili.Len si treba oddychnúť tam ti nič nehrozi.

146746314314

Bola som a už nikdy viac ma do tej ťažko rozvojovej krajiny nedostane. Špina, všade púšť s odpadkami, vojaci, obťažujúci a neprimerane priateľský personál (nedotýkali sa, ale to neustále \"blablabla\" a doternosť ma stáli všetky nervy), absolútne otrasné jedlo - ževraj medzinárodná kuchyňa, ale dochutená ich koreninami! To more mi zato nestálo... Btw. ceny nie sú vôbec výhodné. Sú rovnaké ako inde, ak nie drahšie.

ert

Cena nie je vôbec taká výhodná ako si všetci myslíte. Ceny sú presne také isté ako inde.My zvažujeme tiež Egypt.Vôbec sa toho nebojím. A tí vojaci sú len pred hotelom čo si vy ani neuvedomíte a ani ich neuvidíte iba pri príchode do hotela .Egypt je nádherný hlavne to more a pláž. Určite lepšie ako sa tlačiť v Chorvátsku na kamienkovej pláži :) :)

lucia238

ak sa budes citit dobre v krajine, kde okolo hotelov su ozbrojeni vojaci a nebude ti pohlad na nich pripominat vkuse moznost teroristickych utokov, tak nevahaj, hlavne, ze cena je vyhodna...

ert

Dobrý deň
Naši známi boli a práve sa odtiaľ vrátili hotely sú strážené zo všetkých strán s vojakmi.Na nič sa nesťažovali chodia tam už 4 roky každé leto.Jedine teraz mali zakázané fakultatívne výlety. Ja osobne by som určite išla ľudia skôr viacej strašia aby tam nikto nechodil, ale ohrozené sú skôr viacej miesta okolo Káhiry.