Randenie - dobijanie - nuda?

Príspevok v téme: Randenie - dobijanie - nuda?
Mimka63

Stale vsade pocuvam a citam o tom ako sa ma nechat zena dobijat a nebyt stale muzovi k dispozicii. Aj pri randeni aj potom pocas hlavne noveho vztahu.

Ja mam tu zlu vlastnost, ze ked mam o niekoho zaujem alebo ho mam rada, neviem to "hrat". Asi viete ako to myslim. Proste ten zaujem ukazem, dam najavo, som k dispozicii ci uz osobne, na nete alebo na telefone, pretoze chcem byt, chcem s nim travit co najviac casu, tym padom sa aj prisposobim napriklad jeho pracovnej dobe a podobne. Zaroven mi je take cudne teraz naschval nezapnut napriklad chat, len aby som neodpisala a nebral to tak, ze som tu nonstop pre neho. No asi proste neviem ako na to...

Samozrejme aj muzi su rozni, niektorich to mozno casom zacne nudit, niektori su radi pozornosti.

Otazka je, kde je hranica, aby na jednej strane som nebola nudna a lahka obet a na druhej, aby si z toho nevzal to, ze zaujem vobec nemam a tak pojde hladat dalej?

Ako pri novom muzovi spoznat, ci potrebuje dobijat alebo chce vztah, kde sa nehrame na macku a mys?

Ked sa zamilujem, chcem s tym clovekom byt co najviac, lebo som rada v jeho pritomnosti. Na druhej strane nechcem urobit chybu, aby som ho znudila

Ako to mate vy? Rady? Tipy? Mam za sebou tri vztahy, kazdy bol iny, a coskoro ma caka rande, tak nech neurobim chybu hned na zaciatku. :)

dalsi

Suhlasim, s tym co napisal Prezyvka055 Dnes 18:42.

Za seba by som este doplnil, ze vztah - partnerstvo, je o dvoch ludoch. Muz neni ziadny dobyvatel. Ak ano, potom by stacilo zobrat kyjak a nepytat sa zeny na nazor.

Zena by mala otvorene vediet prejavit svoje city, tak ako muz k nej. Nie ziadne hry, intrigy a hranie sa, kto z koho.

V minulosti, zeny - co mi toto urobili, dosiahli len jedine. Nasrali ma a ak som nevidel zaujem z ich strany tiez, tak som na ne kaslal. Nebudem robit predsa vola a pchat sa tam, kde ma nechcu. Baba, nebaba - ta, ktora takto manipuluje si nezasluzi, aby ju niekto ozaj miloval. Take spravanie sa hodi pre zeny typu - pouzit a odhodit.

A ak niektoremu pakovi zeru, ako im masiruje ego, ze sa im vtiera do pozornosti a oni budu pred nim klipkat ocickami a hovorit "ale chod, to snad nie"... tak si nic ine ani nezasluzia, len obycajneho tupeho pretahovaca.

Prezyvka055

Pisu tu same zeny a tak pridam nejaku chlapsku reakciu za seba.
Osobne mna tieto hry az tak nebavia. Ja som racionalny clovek. A nemam rad vymyslacky a klamstva, cize skor by ma to odradilo. Predsa len ak spoznavam nejake dievca chcem vediet aka je. A co sa dozviem z tychto hier? Ze je falosna a klamarka?
Podla mna zena nie je trofej aby som o nu sutazil. Ja vo svojom vztahu nechem niekoho vyhrat ale chcem rovnocennu partnerku ktora by ma doplnala. Cize na mna by skor platilo ak by zena mala dostatok zalub, konickov, prirodzeny sarm, bola taktna a uprimna. Moc ma neberu zeny ktore nic nerobia nicomu sa nevenuju a este si akoze v ramci nejakej hry vypnu mobil a hraju sa na dolezite a zaneprazdnene a pritom sedia doma.

DontWorry

Mimka, podla mna zlata stredna cesta je fajn :) Preco hra na macku a mys? Ja som sa urcite nestretla s chlapom, ktoreho by bavilo lustit v zene, ze co vlastne chce. Ak je zaujem z oboch stran, nevidim dôvod neprejavit svoje sympatie voci tomu druhemu. Dokonca chlapi to aj ocenia, ze wau ona sama od seba nieco vymyslela, chce sa so mnou stretnut atd atd. Aspon hovorim z vlastnej skusenosti. Este si pamätam ked ma ten môj balil..prvy tyzden som doslova nestihla sa nikdy prva ozvat, pretoze taky bol v tomto rychly. A mne to uz bolo hlupe, lebo som mozno vyzerala ze mi to je jedno. A potom som sa ozvala i ja..rozpravali sme sa, vymysleli spolocne stretko.
Skus zmyslat nejak takto..neriesit dopredu v hlave ze a co ked sa mu zunujem a strati zaujem? Tak strati! Pride iny a vedz ze nerobia to vsetci. Hlavne sa usmievaj a spravaj ako je tebe prirodzene, to je uplne prvy krok k uspechu :)

Mimka63

Nenapisala som chladna a falosna... Len nechcem skoncit ako chvilkova zabavka... Lebo sa ma preje hned v uvode...

dante5

Mimka ved ano, pretvarka je zakladna stavebna jednotka dnesnej stastnej spokojnej a napomocnej spolocnosti, urcite chod do toho, nech aj ty mozes byt konecne stastna, muzi miluju pretvarku a falos, budu po tebe saliet a urcite si tak najdes aj svojho princa na bielom koni s ktorym si budes uzasne rozumiet a este aj bude uzasne vyzerat a zarabat...

To si chcela pocut? Lebo prave na toto sa pytas, ci sa oplati byt chladna a falosna. Uzasna cesta ku stastiu to ti poviem:D

Mimka63

Mozete sa mi prosim aj dalsi vyjadrit k teme? Neriesim dobrych vs zlych muzov, ale to, ze kazdy muz chce byt asi aj trosku lovec... Vdaka za rady a pomoc.

Delete 2

Pekne ste sa do seba pustili :D

Tak ono je to tak s tými princami, že ich je na svete málo. presne tak ako je veľmi vzácne uvidieť jednorožca, tak je výnimočné ak príde princ na bielom koni. Občas síce prídu spoločne ale vybrať si koňa je niekedy tou lepšou alternatívou.

Skade máte milé dámy, že muži sú viac vizuálne založení? Nezovšeobecňujte, nič na svete nie je len čiernobiele. A uznajte, že si väčšinou ľudia vyberajú presne takých partnerov, aký majú doma vzor. Koľko je rozvedených manželstiev, koľko je týraných žien či mužov...obrovské množstvo závislostí... A ak takýto vzor ponúkneme dieťaťu tak sa nemôžeme diviť, že si potom vyberie to, čo si vyberie a ešte to nebodaj aj opakuje viackrát.

Radšej budem sám ale nikdy by som nepodliezol. je to môj názor. Prečo by sa mal človek uspokojiť s tým koňom, keď môže mať celé stádo či koč s palácom k tomu?

Možno vyzniem dosť zvláštne ale každý nech sa rozhoduje podľa seba. Ja som za prirodzenosť. No ak ma človek nezaujme a nezíska si ma, tak sa mu otvoriť nedokážem a vtedy prichádza na radu maska. Možno trošku povrchné ale hra na mačku a myš ma nikdy nebavila a presne tak ako keď nechá niekto vychladnúť teplý čaj keď príde uzimený do vnútra.

Treba všetko riešiť hne´d, vyjadriť sa hneď, cítiť hneď, dôverovať naplno, milovať naplno. Ak sa človek sklame ok...zabolí to ale nikdy nerobím veci ,,neúplné,, pretože sa to nedá. Ako sa dá dôverovať trochu? je to ako keby niekto chcel trochu milovať...nebláznite ľudia.

Treba žiť tento život, lebo čas a tie krásne okamihy sú veľmi vzácnymi inštanciami a nikdy vám ich nikto nevráti. tak sa rozhodujte správne ale hlavne sa rozhodujte :)

pistek

Dante. Uvedom si, ze muzi su vacsmi vizualne zamerani nez zeny (no preto z nich zas nerobim dake povrchne prazdne stvorenia. Isto nie. Jednoducho to beriem ako fakt). Ved vsetky tie modelky, herecky vo filmoch, v casopisoch pre muzov, filmoch pre dospelych atd, ako aj dnesny "ideal krasy" su umelo tvorene len aby sa hlavne muzom pacili. A ostatne dievcata a zeny ako keby sa im chceli len podobat-priblizit, aby sa vam vobec pacili a mali ste o ne zaujem. Pretoze ak postavis vedla seba krasnu zenu a dobru zenu no menej peknu, tak vacsina muzov si vyberie prave tu krasu nez dobrotu, ci milotu.
A k tomu grgnutiu z bubliniek) Nuz stava sa. Treba rozlisit ci to niekto robi z nevychovanosti ako na pase, alebo sa to proste nechtiac stalo lebo sa to fakt obcas stane pritrafi asi kazdemu. Zo mna by isto neubudlo)
Pises, ze neraz mnohe maju nerealne nesplnitelne poziadavky na partnerov. Ano, vela je takych zien no i muzov. Ale zas ak ma niekto istu uroven, spravanie, vzdelanie, postavenie, nie je daka socka, zaroven je clovek sympaticky prijemny mily kultivovany zabavny i vazny, nieco uz v zivote dosiahol dokazal, ma nieco za sebou atd atd, alebo ako si to ty napisal "nieco drsne jemne galantne optimisticke vazne vtipne uspesne bohate skromne trpezlive slusne drze sebavedome super vyzerajuce atd", tak jednoducho ocakava clovek k sebe nieco podobne, ci aspon primerane.
Treba triezvo zhodnotit svoje sance, poznat svoju hodnotu a cenu. Netreba sa ponizovat no ani vyvysovat. Mozno obcas podliezt vrsok nez ocakat nerealny Mount Everest. Alebo ostat radsej sam. Aj to je moznost, alternativa

dante55

Pistek lenze prave zeny vyzaduju od muzov tu pretvarku, taky nazornejsi priklad- keby si uz s niekym chodila pol roka a jemu sa pri obede nahlas grglo z bublinkoveho napoja tak by ti to nevadilo lebo ved je to prirodzene, ale keby sa to stalo uz na zaciatku pri randeni tak by to bol podla pre teba neslusny primitiv co sa nevie ovladat a s ktorym uz nic nikdy nechces mat. A takto podobne to funguje aj vo vsetkom ostatnom, lebo vy nehladate normalneho muza ale princa z americkeho romantickeho filmu, idealne nejakeho drsneho jemneho galantneho optimistickeho vazneho vtipneho uspesneho bohateho skromneho trpezliveho slusneho drzeho sebavedomeho super vyzerajuceho jamesa bonda a kedze takych muzov je v realite asi nieco medzi nula a pat a pol, tak ten zvysok sa chtiac nechtiac musi pretvarovat inak u vas nema sancu. Takze zasa len vasa chyba ze mate tieto uplne nerealne nesplnitelne poziadavky na partnerov, tak potom sa necudujte sklamaniam ked zistite ze realita je ina

pistek

Montaz. Normalne si ma teraz pobavil. A ty si co take prezil, dokazal, v zivote preskakal atd, ze si dovolujes takto pisat a niekomu, koho ani nepoznas, diktovat co moze a co nie? Ja slobodnu nepoznam. Obcas s nou nesuhlasim. No vacsinou ano. Ale nikdy by si nikomu nedovolila diktovat ci sem moze pisat alebo nie. Kazdy si zoberie rady k srdcu podla svojho vlastneho usudku a zvazenia. Ak sem niekto napise, zrejme ocakava radu. Nielen tie tvoje su "spravne a neomylne"..