čo mám teraz robiť????

Príspevok v téme: čo mám teraz robiť????
sheherezada

páči sa mi jeden chlapec. Je úžasný, zrelý, má presne takú povahu akú som u chalana vždy hľadala. Je rozumný, starostlivý, nehovorí reči do vetra a je do mňa naozaj zamilovaný. Problém je v tom, že ma fyzicky nepriťahuje... dá sa povedať, že je fyzicky úplný opak toho, čo sa mne páči. Naopak, veľakrát sa mi stalo, že som stretla pekného chalana, môj typ, ale povahovo mi vôbec nesedel. Takže, teraz neviem, čo mám robiť, Tento chalan je naozaj dobrý, mám ho rada, poraďte mi čo robiť. Tiež by som rada počula, možno sú tu nejakí ľudia čo zažívajú alebo zažili čosi podobné, vzťah, kde vás dotyčný fyzicky nepriťahoval a predsa to fungovalo..... ???? Potrebujem poradiť. Ďakujem.

bzzzzzzz

Na výzore nikdy nezalezi. On ta musi pritahovat svojim vnutrom. Mne nikdy nevydrzal vztah s peknym chalaom. Teda myslím takym, čo ho baby nazuvajú /šukač/.Teraz som si nasla partnera,ktorý sa paci mne taky aky je. Zapamätaj si, ze ked budes niekoho skutocne milovat, tak ti nikdy nebude zalezat na tom ci je to blondak s modrými očami,....atd.laska si nevybera.drz sa

MrScarlet

Chemia musi byt. Ak nie je, nemoze byt dobrym partnerom. Takyto vztah nemoze trvat dlho...Len tak mimochodom-nehladaj partnera v kazdom chlapcovi, kt. ta zaujme-to vies, my, muzi mozeme byt aj priatelia.

lienik

no tak ja mam presne ten isty problem, mam kamarata ktory je do mna strasne zamilovany a zniesol by mi modre z neba a ja ho mam strasne rada (ako kamarata), lenze chemia nefunguje - absolutne. A na druhej strane su chlapi u ktorych funguje chemia ale povahovo nie su absolutne moje typy. Oh kedy uz konecne stretnem chlapa kde to bude aj to aj to. Ja som to riesila tak ze s tym kamaratom sme ostali len kamarati, on to nastastie respektoval a velmi dobre to zvladol. ja som si s nim nedokazala zacat uz aj preto aby som ho nahodou viac nezranila ak by som si to coskoro rozmyslela.