Vekový rozdiel medzi súrodencami

Príspevok v téme: Vekový rozdiel medzi súrodencami
GrbPeťo

Ahoj :-)
Môj problém spočíva vo veľmi veľkom vekovom rozdiely medzi mnou a mojou mladšou sestrou. Moja staršia sestra má 30, rozumiem si s ňou perfektne, ja mám 25 a moja mladšia sestra 4 roky. Mám ju strašne rád, ale mám problém, že sa s ňou hanbím ísť do mesta. Mám už svoju vážnu známosť 3 rok a čím ďalej, tým viac mi priateľka vraví, že je to blbé chodiť s malým deckom do mesta. Doteraz som s tým problém nemal, ale teraz ma doslova už nainfikovala. Keď príde ona k nám, tak sa s ňou hrá, ale do mesta ju brať nechce a ani len na dvor.
Ja som doma málo, lebo pracujem prvý rok po VŠ a žijem takmer 100 km od našich ale musím sa priznať mne veľmi chýbajú a aj sestra.
Ja mám veľmi dobrý vzťah s rodičmi (mama má 50 rokov a otec 54) hoci si myslím, že sú už dosť "starí" na sestru, ale rešpektujem to.
Aký je váš názor? Čo by ste robili vy na mojom mieste? AJ podľa vás je to moc na takéto malé dieťa?

dasli

Tvoja priatelka neni vhodny typ na dlhodobu partnerku, na zalozenie rodiny.

Je to typ pobehajky s podpalenym zadkom, co sa nechce viazat. Typ, ktoru muz vyuzije /pouzije/ a odkopne. Prave pre tie jej nazory bude vyplakavat neskor, preco ju muzi odkopnu... Je nedospela, nevyzreta.

Schvalne sa jej opytaj na jej predchadzajuce vztahy, ako skocnili. Poslali ju k vode ?

sewie

ako bolo povedane-ty problem so sestrou nemas, tvoja frajerka ano. ak chces travit so sestrou cas, tak ho trav-ber ju do mesta, von kam len chces! je to predsa tvoja sestra-rodina...!a je dolezite aby si mal s nou pekny vztah!...ak ma frajerka s nou problem, ona s nou predsa do mesta chodit nemusi...nie vsetky zeny maju rady male deti, niektore im proste nerozumeju, nevedia ako sa s nimi bavit...ale tebe do toho kecat nema pravo!

GrbPeťo

Ďakujem, takže asi ste ma len utvrdili v mojich pocitoch.
Ja mám svoju malú sestru veľmi rád a nerobí mi problém sa o ňu postarať ani celý deň. Čas čo s ňou trávim mi uteká veľmi rýchlo a teším sa na ňu už pekných pár dní dopredu.
Žiaľ, moja priateľka sa s ňou nechce ani hrať a ani len prihovoriť, takže mi to kus aj prekáža. Donekonečna prízvukuje, že moji rodičia už boli starí na také malé dieťa a nakoniec sa budem musieť o ňu postarať ja.

Biela Kobra

Tvoja priatelka je na vztah nezrela.
Nie je pre zenu nic pritazlivejsie ako dospely prijemny muz, ktory sa stara o male dieta. Vtedy sme vsetky na makko. A ak vyjde najavo, ze to dieta je tvoja mala sestra, dievcata budu na teba cakat v rade. Rozmysli si priatelku,sestra je OK.

cuketka

Peťo, a aký je Tvoj názor? Hm? Ako sa cítiš, keď ideš so sestrou do mesta? Ako sa cítiš pri výčitkách priateľky? Ty rozhoduješ, ako a s kým tráviš život...

tasty

problém nie je vo vekovom rozdiely teba a tvojej mladšej sestry

ale problém je v tom, že máš blbú priateľku