Prsia

Príspevok v téme: Prsia
---

Neviem do akej kategorie zaradiť tento príspevok ale snad som dobre, mam 15 rokov a cely život bojujem s obezitou no za posledne roky som pribrala viac než dost a mam všade stire. Aj na prsiach ale moj najväčši problem je že ich mam asi trošku povisle. Chudnem a kedže mam ešte 15 a dufam že sa mi ako tak sa aspon trochu koža doporiadku poznate nejake cviky alebo niečo skutočne na spevnenie prs?či už nejake mastičky alebo ja fakt neviem čo, hocičo. Dakujem za pomoc... :)

---

Dakujem, no asi naozaj nie su uplne ovisnute alebo ako to mam nazvať ale je vydno že sa mi roztiahla koža. Dufam že budem mať take stastie ako ty a žiadna stopa tam neostane. Este raz dakujem :))

IIjllas

Mas 15. myslim ze tvoje prsia niesu dostatocne vyvynute. Akukolvek mast pouzijes na stryje by ti v tvojom veku mala pomoct na kolko tvoje telo je stale iba vo vyvoji, teda strije sa stratia, je to normalne ak ked pre teba mozno nerealne momentalne.

Malo ktoremu dievcatu ostanu strije na prsiach po tom ako prejsu pubertou a su dospele. Ja mam 25 a mala som so strijami masivny problem a problemy s pokozkou. Po strijach nieje uz ani stopa..

A mas ovisnute prsia.. Mas 15. Este som nikoho v puberte nevidela aby mal ovisnute prsia..