Sex s kamosom

Príspevok v téme: Sex s kamosom
veronika.5

Ahojte, pred par mesiacmi som sa rozišla po troch rokoch s priateľom a po siedmych rokoch som opäť sama, keďže predtým som mala ešte jeden 4 ročný vzťah. Povedala som si, že teraz potrebujem mať pokoj od vzťahov. Mám 25 a fakt sa necítim na to, aby som sa zas hnala do vzťahu. Spoznala som jedného chalana ktorý je veľmi sympatický a dohodli sme sa, že si budeme len nezávezne užívať. Čo ja neviem, pretože sex som mala len vo vzťahoch a ten pocit, keď mi vie zavolať, iba vtedy, keď chce sex. Tak hlúpo sa cítim. Má ma proste len na sex a ja si na to neviem zvyknúť.Nepatrím medzi dievčatá ktoré otvoria nohy všetkým. Chcem fakt len jedného. Nechcem mať s ním vzťah, áno páči sa mi, ale vzťah s ním si neviem predstaviť. Aj on sám povedal, že si chce len užívať nič viac. Ako sa mám cez to prekusnúť? Necítiť sa tak hlúpo...Ja som chcela občas ísť s ním aj von ako kamarátka, aj som mu to navrhla ešte skôr, on povedal že môžme, ale ešte sa ma neopýtal, či ideme aj von.

Tekla

Podľa toho, čo píšeš to vyzerá, že iniciatíva k vytvoreniu tohto "vzťahu" vyšla od teba. Že ty si získala jeho ako zajačika. Možno že to ti dávalo pocit, že to máš pod kontrolou.

To bola ale chyba. Bola by to chyba za hocijakých okolností, nie len že si to začala skoro po rozchode. Z toho nemohlo byť nikdy nič dobré. Pre ženu nie je prirodzené žiť sex bez vzťahu. Keď s ním pravidelne spávaš, pre tvoje podvedomie je to signál, že mu patríš, že ste vo vzťahu. Si si takto vybudovala vzťah o ktorý si zrejme pôvodne ani nestála, teraz budeš preto trpieť. :/

veronika.5

Ja som si zo začiatku fakt myslela, že to bude úplne jednoduché... že si aspoň trošku užijem tú chvíľu samoty.. len tak s niekým kto chce to isté.. Lenže začala som podľa mňa príliš skoro... od rozchodu.. Ešte som bola zlomená a smutná z rozchodu a potrebovala som niekoho.. Stále premýšľam nad tým ako mu to povedať v skratke ako sa veci majú, aby aj on pochopil a nemyslel si, že som nejaká ľahká... Povedať mu pár slov pred odchodom.. Neviem..Momentálne si nepíšeme..Keďže v nedeľu dostal to, čo chcel..A ja mu samozrejme nenapíšem prvá.. Chcem sa s ním len posledný krát stretnúť a povedať mu to do očí, nie cez správy..Chcem vidieť jeho výraz tváre aj keď si myslím, že ho to nebude zaujímať..

Lola989

Veronika toto je vzťah len na sex, nie na city. Musíš si sama ujasniť čo chceš, či ti len užívanie si vyhovuje alebo nie. Nie každý je na to typ a nie každý to vie zvládnuť. Nenamotávaj sa naňho, lebo budeš zbytočne sklamaná. Ak túžiš po láske, poobzeraj sa inde. Ak ti ide len o sex a nechceš nič viac, pokojne v tom pokračuj.

vebe

Ked si sem pisala, presne si vedela co ti vacsina napise ci poradi a napriek tomu si to sem pisala. Tajne si verila, ze ti predsa len niekto napise, ze fajn, len pokracuje a uzivaj si to. Vidis, a vacsina napisla co si sam vopred vedela. Ty presne vies, ze toto nie je vztah, ze mate uplne odlisne ocakavania a ze to cele je predurcene na to, ze stale budes viac a viac trpiet a ocakavat od neho nieco, co uz teraz vies ze ti neda. Ono sa to stava, ludia su velmi nedokonale tvory, nieco si myslia a ine robia. V Skutocnosti ti nepomoze nikto, len ty sama sebe. Stale si opakuj, ze k tebe nic neciti, stale si hovor, ze ty mu len uspokojujes biologicku potrebu (aj sebe), pozri sa na neho realnymi ocami, ze co je to za troska (nie telesna ale dusevna) co takto funguje a uvidis, ze ti to bude stale viac protivne. Definuj si sama pre seba svoju hodnotu a hodnotu svojho tela a svojho casu. Zistis, ze len stracas cas a mozno ti unika niekto, kto naozaj stoji za to, komu stoji za to nieco zo seba davat. Chce to pevnu volu, proste sa s nim nestretnut

Filip TT

Veronika je ťa naozaj škoda na toto. Po psychickej stránke to bude stále horšie. Je mi ťa fakt ľúto, buď prosím silná...

veronika.5

Dakujem vsetkym za každu radu.. Ja viem, vsetci máte pravdu.. škoda, že to nie je tak jednoduché to aj ukončiť hned :( Problém je, že nie som zvyknuta byt sama :( sedem rokov som bola vo vztahoch bez prestavky a odrazu som sama.. :( Do toho vstupil on.. a teraz ... chyba mi osoba ktoru mozem objat, porozpravat, vyplakat sa na pleci..zasmiat sa, ist von..vsetko :( Ja viem, že s ním to nikdy nebude možne..to si len nahovaram, že možno prehodi nejaka iskra..ale vidím ze je v tom iba sex. aj ked sa snažím byť pozorna..počúvať ho a zapamatat si nieco..ako napr.jeho narodky...aj tak ho to nezaujíma..A ťaží ma ten pocit na srdci, že som mu dobrá iba na sex..ja osoba ktorá má tolko na rozdávanie.mám tak obrovské a dobré srdce...mrzí ma to fakt..ze sex je jedina vec ktoru na mne vidí..ani ma nepozná..ved sa bavíme len o sexe..:( ked ležíme uz potom len tak na postely, tak už neexistujem...vezme si mobil do ruky alebo si ide zapáliť..a ptm ze ideme domov.. cítim sa ako šlapka..a pritom taka vôbec nie som..ja to robím lebo sa mi páči..ja davam do toho aj srdce, city.. pre mna to nie je iba sex, ale u neho ano...

liberta25

ja by som sa rada vyjadrila k tomuto, ale s lutostou konstatujem, ze mam prave opacny problem. ako moze dokelu chlap zrusit a skoncit sex? len sex, ziadne zavazky, proste nic. tiez to trvalo dlhsie.. nechapem a to sa fakt pohybujem viac muzmi, ale toto je nonsens. sorry za spam.

---

pistek - hneď prvý príspevok tejto diskusie je skúsenosť (veľmi bolestná) z presne tejto situácie.

A Veronika, Ty zrejme k tomu smeruješ tiež.

pistek

Veronika...obavam sa, ze tu nejde o to, ze on nechce vztah. Skor on ten vztah nechce s Tebou.. Vies ako budes hrozne trpiet, ked Ti raz povie ze je koniec, lebo niekoho ma, miluje inu a preto s Tebou konci? Budes nesmierne trpiet a klast si desiatky mučivych otazok "preco ona a nie ja?", "preco si vybral a chce ju a nie mna, ktora ho tak milovala..dala mu vzdy vsetko co chcel..atd atd, dopln si uz sama zvysok". Proste ON ak spozna taku, do ktorej sa zalubi a ktoru bude milovat, tak vsetky predsavzatia o tom, ze "nechce" vztah hodi za hlavu a do vztahu skoci bez zavahania. Nerob si zbytocne nadeje. Keby chcel, ma ten vztah s Tebou. Ani nevies ako ma to mrzi kvoli Tebe..

Filip TT

Keď je to silnejšie ako ty, musíš sa vyhýbať dopredu všetkým situáciám, kedy vieš, že tomu prepadneš. Abstinujúci alkoholik nemôže ísť do krčmy.

Pred časom som dlho diskutoval s jednou dievčinou, ktorá sa za cenu veľkých obetí rozchádzala s mužom, ktorého milovala, lebo bol ženatý. Musela sama pred sebou zamykať telefón do inej miestnosti a podobne.

Keby si sa chcela jej príkladom inšpirovať:

www.zdravie.sk