Vegetarianstvo a rodičia

Príspevok v téme: Vegetarianstvo a rodičia
dana812

Ahojte!

Potrebujem súrnu radu... Už asi 2 mesiace premýšlam nad tým že by som zo zdravotných dovodov prešla na vegetariansku stravu, len bohužial neviem ako by to prijala moja rodina...Chcem to povedať svojim rodičom a konečne začať žiť po svojom, len sa bojím, že by mi to schválne sťažovali... a tak isto mám strach aj ako by to prijali kamaráti... Mám 17 rokov a neviem či sa mojou 18 niečo zmení. Neviem či mám čakať až kým neodídem z domu alebo či im to na rovinu teraz povedať :) Ďakujem vopred za rady

Nella999

Ahoj :) ja mam tiez 17 a pamatam si, ked som to rodicom oznamila. Vobec neboli nadseni, nadavali mi, ale postupom casu pochopili, ze je to moje rozhodnutie :) obcas este maju k tomu pripomienky a to som vegetarianka uz 4 roky, ale nevsimam si tie reci. Snad to tvoji rodicia skorej pochopia. Hlavne sa zdravo stravuj, inak mozes mat vela zdravotnych problemov, aspon tie ryby jedz :)

sewie

chces byt vegetarian, nie narkoman! kludne im to povedz...predtym si hlavne nastuduj co musis jest aby ti nechybali bielkoviny, zdrave tuky a ziviny ktore su v mase...nech vidia ze vies ako sa o seba postarat a nebude ti nic chybat. Ja som napr pescetarian-cize nejem maso ale jem len ryby a nic mi nechyba:).

ono pokial to maso je kupovane zo supermarketu a nie je produkovane na nejakych bio farmach , tak aj tak nie je zdrave...tyrane zvierata v strese vylucuju chemicke latky ktore idu do masa a ludom skodia...plus su zvierata pumpovane hormonami-hlavne kurcata a to teda vobec nie je dobre jest!