Modriny

shayleen

Moze ale nemusí sa jednať O hemofiliu či zníženú funkciu krvných doštičiek, leukémia, cirhoza, nedostatok Vitaminu C atď

shayleen

Rng nemusíš vypisovať kto a čo si podľa mňa to vie každý a aj ja ;) ale pri modrinach sa môže aj O vážnejšie ochorenie jednat a vždy je lepšie zájsť za lekárom na vyšetrenie než Z vzduchu brat A alebo B a kaziť si zdravie S vlastne nesprávne stanovenou liečbou.

RNG

Ja nikoho neodhovaram od toho, aby isiel za lekarmi. Len sem do[plnam to, co ti lekari neadresuju spravnymi a bezpecnymi prostriedkami.
Mbnoho zien ma krehke cievy a lahko sa im tvoria modriny. A takym to, co som uviedol pomoze. Inym to neuskodi, aj keby to brali zbytocne. A to je aj hlavny rozdiel medzi doplnakmi a farmaceutickymi liekmi, lebo chemicke farmaceutika maju zasadne aj skodlive ucinky, dokonca mozu sposobit aj smrt, co je naozaj absurdne a za co lekari nijak neberu zodpovednost, ked ich predpisuju.

Ria_94

Nechcem sa nikoho zastávať, ale taký ascorutin ešte nikomu neublížil... Ak bude mať zakladateľ pocit, že mu nepomáha, nech ide za lekárom... Neverím, že by ho lekár poslal na všetky druhy vyšetrení len na základe, že sa mu robia modriny a nesnažil sa cievy spevniť... To by musel byť fakt nejaký poctivý lekár, nie tí dnešní... Denno-denne sa stretávam s tým, že lekári najprv vypíšu na recept ascorutin, aescin, mobivenal (čo ani nie je na recept), prinajlepšom detralex, a zaoberá sa príčinou modrín, až keď lieky nezaberú...

Panda ^-^

Rng, shayleen - presne. Lieky na diagnozy. Mal by ist radsej najprv na vysetrenie, aby tu diagnozu najprv zistili, az potom nastava liecba. Ty (Rng) uz pocitas s moznostou, ze ta diagnoza znie ,,krehke cievy" a na to ho uz aj chces liecit (resp. dat mu rady co by mal uzivat). Avsak co ak to je nieco uplne ine. Ved predsa je vela diagnoz ktore sa takto prejavuju. Myslim, ze vsetci si cenia tvoje rady. Je dobre vyskusat viacej prostriedkov na zlepsenie zdravotneho stavu, nie len klasicke lieky. Avsak moj nazor je, ze by ti mali ludia pisat iba ak maju uz urcenu diagnozu, pretoze tu na tomto fore neni v nikoho moci zistovat diagnozy bez vysetreni a teda aj ked mu das takuto radu a bude mat uplne inu diagnozu, nebude to mat efekt. Kludne moze mat nieco vaznejsie. Aj leukemia sa takto prejavuje.

RNG

Shayleen ja sa vobec nehnevam, len sem davam rady od mojich lekarov, co maju s nimi uspech. Mimochodom aj moja zena a zena mojho syna mali ten problem a uspesne ho adresovali prave tymi prostriedkami, co radia moji lekari, co som sem napisal. Zialbohu bezny haematolog by ti to nepredpisal, takze je dolezite poznat aj ine nastroje na liecenie, nez vedia bezni lekari.
A na to, aby som sem napisal rady od mojich lekarov nepotrebujem ziadne formalne skolske lekarske vzdelanie.
Inac ja sa tymto zaoberam uz vyse 20 rokov, tj predsa len man nejake tie vedomosti, co som nasiel v periodikach roznych lekarov
Pamat mam este stale dobru, a dva a dva, tj co s cim a ako suvisi som sa naucil davat dokopy uz za mladosti, preto som bol urcity cas aj vedecky pracovnik na Akademii aj na skole. Tj clovek co pozoruje a je schopny vyvodit z pozorovania aj rozne dosledky.
Zialbohu dnes lekarov ucia na skolach len symptomaticke diagnozy a farmaceuticke lieky co na tie diagnozy musia aplikovat. A rohodne ich odhovaraju pripadne aj trestaju za cokolvek ine, bez ohladu na to, ci je to ucinne, lepsie, neskodnejsie a podobne
Hlavne "nevymyslat" a presne do pismena sledovat, co im do hlav nabili v skolach kontrolovanych farmaciou.

shayleen

Peto nie s cievami. Mal by si ist za obvodakom a ten by ťa mal poslať na hemo ono to môže byť aj vážnejšie

shayleen

Rng nehnevaj sa ale ved ani Dg nemáš a už liečiš? Vieš čo je náznakom tých modrýn? To by si mal vedieť!