Nedari sa mi najst priatelku

Príspevok v téme: Nedari sa mi najst priatelku
majo84

Uz dlhsie ma trapi, ze sa mi nedari najst priatelku. Mam 27 rokov, za sebou niekolko rocny vztah po ktorom som sa dlhsie vyrovnaval s rozchodom, prehodnocoval priority zivotne aj co sa dalsieho vztahu tyka. Od rozchodu presla uz dost dlha doba, uzatvoril som to, vyrovnal som sa s tym a viem ze som pripraveny ist dalej. Ale bez uspechu. Netlacim ani na pilu, nechcem nic hotove z vecera do rana, kazdej prilezitosti som dal cas a premyslel si ci je to to co hladam. Odvsadial pocuvam ako dobre vyzeram, ze ja isto viem spravit na baby dojem, ale moj zivot je presny opak. Viem vela o vztahu ale nic o tom ako sa do neho dostat. S pociatku som mal dost vysoke naroky ale potom som si uvedomil, ze nezalezi na vzdelani, farbe oci, vyske, rodine, ze dolezitejsie pre vztah su uplne ine veci a prehodnotil som aj naroky. Musim povedat ze som sa zameral na par klucovych veci ako vernost, humor, otvorenost a samozrejme sa mi musi pacit...Jednoducho, hladam si seberovne, v tom som si isty. Aj tak mam pocit ze ma chcu len take "divne" zeny. Zeny ktore sa mi pacia a vyhovuju mi povahovo ma nechcu. Je to takto uz dlho, kamosom nerobi problem najst si dobru babu hoci mesiac po rozchode, a ja sa citim uz ako zacarovany. Pritom to skusam stale, nezufam, aj na internete, aj do spolocnosti chodim, aj sa prihovorim len tak ked sa mi zapaci nejaka slecna, snazim sa o kontakt, som vzdy pozitivne naladeny, mam rad humor. Aj tak je to cele zle. Uz mam niekedy zo seba pocit ze musim zostat sam.

vaporwave

smoliar

ano citala som to, a pisala ako to na mna posobi...akoby si bol obet okolnosti, pricom sa na tom musis nejakym percentom podielat ze pritahujes take stavy ... a taktiež asi ani jedna z tých dev na teba nejako velmi nezaposobila, aby si ju sam iniciativne kontaktoval prvy, preto aj pri tomto stave veci "Alebo ked mam ja vztah mam snad podvadzat ?" by si nemusel potom uvazovat o podvadzani ale ukonceni vztahu

bandolera
usmievat sa na niekoho a byt prívetivý este neznamená naivný, skôr to môže byť aj naučené zdvorilé správanie, ktoré sa vyzaduje aj pri napr praci s ludmi .. úsmev je jedná z hlavných predajných techník :)

Bandolera

adr1a, presne to iste zazivam aj ja :-D... Cumia, cumia a ja sa tvarim akoze si to nevsimam. Tiez sa tvarim nedostupna, nechcem proste posobit pred tym chlapom ako nejaka naivka, ale mozno naozaj ma ten dotycny aj dobre umysly a my takto zahadzujeme svoju sancu, spoznat niekoho. Ale, coked je to vo mne a nedokazem sa aj ja zacat usmievat, bojim sa, ze by som zacala posobit prblblo, a to radsejbudem za tu nedostupnu :-D

smoliar?

vaporawave asi si necital moj prispevok 10.08.15 20:24
Takze tak. A zial velmi casto zistujem podobne veci od tych cumiliek.

vaporwave

ale v prípade ak ide o muža na ktorého zízajú ženy, tak je otázne nakoľko majú záujem prekročiť bežný rodový stereotyp, kde muž oslovuje prvý..

Filip TT

adr1a
- to je cenná výpoveď. Mám manželku na ktorú som pôvodne 4 roky len zízal a mlčal. :) Vedel som, že nie je šanca. Len som sa snažil vyskytovať tam, kde ona. Keďže mala svoje záujmy, osvojil som si ich aj ja, takže som mohol byť pri nej. Oslovil som ju, až keď som si myslel, že naozaj dozrel čas. Najprv ma odmietla ale o dva týždne predsa len prijala pozvanie na rande. Hneď na prvom rande som jej vyznal lásku a navrhol manželstvo. Čo iné som mal robiť, keď sme sa už tak dlho poznali. Nepovedala mi v ten večer áno, ale nechala sa bozkávať. A to mi stačilo :)

hlavuHore

Paradne zistenie o tom podvedomov obrannom nechanizme byt nedostupna, ale chciet, aby ma oslovili. Skusim byt odvaznesi a uvidim ci je to pravda u vacsiny alebo obucham si len ego a ziskam spomienky na par faciek :-)

adr1a

Smoliar.
Mne sa toto iste stava ale s muzmi. Cumia cumia a nic. Maximalne sa usmievaju jak blbi. Jasne ze nepozeraju po mne vsetci. Nie som ziadna miss. Ale je ich dost co po mne pozeraju. Proste akoby sa ma bali oslovit, prihovorit. Alebo pozeraju stylom "na tu aj tak nemam". Ja si uvedomujem ze vysielam signaly (nemas sancu, som nedobytna nedosiahnutelna ai). Ale je to skor moja ochrana. No celkovo si dost pri mne muzi neveria..

vaporwave

to smoliar:

z toho textu na mňa pôsobíš ako by si sa rad hral na neviniatko..a možno taktiež sa ti páči ta hra na záujem/nezáujem? :)

hmm a na to, aby si zistil či to niekto myslí vážne, pár zíznutí asi stačiť nebude, skôr nejaká komunikácia

k autorovi témy:
"Aj tak mam pocit ze ma chcu len take "divne" zeny."

a nie si aj ty tak trocha divný? :D

smoliar?

Jako ja tu nechcem zo seba robit volaco extra. Ale proste stava sa mi ze zeny ma zvyknu uhanat. Teda zizaju zizaju zizaju vacsinou tak. A jako nechcem sa na nic hrat nech si mysli kto chce co chce ale ako teda nestava sa mi to zriedkavo. Neviem dokedy to vydrzi, mozno sa zajtra zo mna stane ohava ale postupne vekom urcite. Zatial vsak po mne zeny zvyknu zizat, jasne ze nie vsetky, vacsina ma ma hlboko v pazi a ani ja vsetky ktore zizaju nepovazujem za z mojho pohladu pritazlive. Ale ako stava sa mi to casto, ze ako vzdy sa nejaka po case najde. To mam teda vsetky brat len tak ze sa chcu pohrat ? Ze zeny to cele komplikuju viem uz davno, ze mam najst akysi kompromis a prilis netlacit, ale ani uplne ju nemat v pazi viem tiez uz davno, ale jednoducho vysomarit sa z toho co chce, ci to hlavne mysli uprimne, alebo ktora z tych ktore zizaju to mysli uprimne... no tak to moc neviem asi. Asi je problem v tom ze som opatrny a nechcem nic skazit nejakou blbou otazkou. Preto pisem ci nemam byt drzejsi priamejsi. To ich asi zas tiez odradi

Bandolera

Smoliar? lamentujes tu, ze //Akoze to snad neexistuje normalna nezadana zena baba ktora vie co che a mysli to uprimne alebo ktora respektuje ked ma muz priatelku ?// Ale ved nezadanych zien je neurekom. Tvoja smola je v tom ze, z nejakeho dvovodu pritahujes akurat mrchy co tuzia po dobrodruzstve. Mozno akurat take si vsimas, pritahuju tvoju pozornost, a nejaka slusna nezadana sa do tvojej pozornosti nedostane, aj ked ju mas priamo pod nosom... Pises ako po tebe tie zenske isli. Preco asi? Lebo sa chceli ,,pohrat''. Ale normalna slusna zena, ktora caka na toho praveho, pocita ze ten chlap si ju bude ziskavat, a bude jej On prejavovat naklonnost... Ked zena uhana chlapa, tak to je podla mna znak toho, ze ma nieco zalubom, ze si hlada zadne vratka... A to sa mi hnusi, poznam vela takych zoien... Naco su v nefungujucom vztahu a popritom sonduju iny objekt? Je mi z toho smutno... Ja, ked som bola zalubena, nikto iny pre mna neexistoval. Mohol predomnou stat samotny Brad Pitt, ale ja som mala oci len pre toho mojho, aj ked nebol dokonaly. Druhych som si znova zacinala vsimat tak pol roka po rozchode... Aj ked ti byvali uz mali za mna davno nahradu...