Zväčšený sval, cysta alebo nádor?

Príspevok v téme: Zväčšený sval, cysta alebo nádor?
|AnonyM|

Mám taký problém, že na pravej strane krku asi niečo mám. Cítim akoby to bol stuhnutý sval žiadna bolesť len pocit, keď otočím hlavou na ľavú stranu tak cítim taký ťahavý pocit na tej pravej strane. Tiež na tej pravej strane keď si to prehmatávam tak je tam ten sval zväčšený.Tieto ťažkosti sa mi striedajú raz je to OK potom znova to cítim atď., takto sa mi to strieda už niečo cez rok.
No tentoraz som mal angínu a spomenul som to obvodnej najprv povedala, že to môže byť uzlina, ale sa nato ani nepozrela. Natieral som si to masťou HEPAROID. Dobral som ATB a išiel som znova za obvodnou lebo ten krk bol stále rovnaký, prehmatala mi krk, nepovedala mi nič lenže to môže byť po angíne nejaký vnútorný zápal alebo cysta. Predpísala mi octanovu masť a povedala, že keď to neprejde mam isť na ORL.
Ja som už rozmýšľal, či to nemôže byť nejaký nádor. Všade na internete som nenašiel nič iné len, že je to uzlina a môže to byť lymfom.

Panda ^-^

Tak vidis, nakoniec to bude urcite ta rakovina : D. Uvidis co ti poviedia na orl. Bude to urcite len nejaka somarina a ty mas zbytocne stresy.