Je to normálne?

Príspevok v téme: Je to normálne?
PetraS

Ahojte, viem ze sa moze niekomu zdať ze sa idem pýtať traposinu, ale aj tak vŕta mi to v hlave. Asi pred dvoma mesiacmi som sa spoznala s jedným chlapcom a začali sme sa stretávať a momentálne sme v rovine spoznávania sa. Lenže vŕta mi v hlave to ze jeho bývala na FB mu lajkuje vsetky jeho príspevky a piše mu komenty atd. on je typ ze každý den tam nieco hodí aj 2x a ona vsetko zaradom lajkuje, pride mi to fakt divne. Co viem aspoň mi to povedal ze sa rozišli este minulého roku a dost v zlom a vravel te niesu v kontakte lebo on jej nikdy neodpustí neveru a nema dôvod byt s ňou v kontakte. Ale tak nedáva mi to zmysel co si mam o tom myslieť? Nebudem sa ho to predsa pýtať ze co, neviem vyzerať ako nejaka stíhačka, v podstate nemám ani právo sa ho nič take pýtať lebo sme iba v ksmaratstskej rovine aj ked to poriadne iskrí medzi nami ale aj tak. co by ste si vy o tom mysleli?

Bandolera

Hmm... Tak sa s nim o tom teda porozpravaj. Nemusis mu hovorit, ze si sa mu naburala na FB. Len mu povedz, ze ti to nejak nesedi, a nemas z toho dobry pocit, ze si si vsimla ze mu vsetko lajkuje, ze ci mu to nevadi, ked sa mu pripomina, ked ma na nu tazke po tom vsetkom...

PetraS

Bandolera, neviem prave ci mi klame chcem sa prave k tomu dopatrat co je medzi nimi. Ale ked sa rozisli este minuleho roku ako tvrdi, preco potom teda boli spolu v january a doteraz mu vsetko lajkuje na FB a komentuje?? co by mohlo byt za tym, nechcem ho hned obvinovat ze mi klame ale z toho co som videla a vidim tak som z toho vydedukovala ze mi klamal a klame.
Neviem co mama robit ci sa s nim stretnut este alebo ho odstrihnut uplne? Ja neviem ja ked som sa rozisla s byvalym tak som nemala potrebuje sa s nim stretavat a toboz ked by ma podviedol nechcela by som ho v zivote vidiet. Ale neviem ako on co s nou ci nieco ci nic.

Bandolera

Fuuuha, no ja som mu narozdiel od teba slepo verila a FB som neriesila, ale kto vie, ja by som asi doatala infarkt, keby som sa ja dostala k jeho spravam... Dobre si spravila, ze si dala na svoju intuiciu, pravdepodobne ti celu dobu klame :-/.

PetraS

Bandorela, ach jaaj presne preto som velmi opatrna anechcem dopadnut ako ty a dozit sa takeho sklamania preto este teraz patram po tom ze co to ma byt a co si mysliet o tom. Vcera som si dala tu namahu a prelustrovala som jeho FB, a div sa svete klamal mi, pretoze mi povedal ze sa rozisli este minuleho roku v septembri a nasla som jeden prispevok myslim januar toho roku kde bol niekde a ju tam oznacil ze s kym tak ona a este par ludi. Tak co to ma znamenat??

Bandolera

PetraS, nechcem ta strasit, ale ja som mala rok priatela, ja som jeho byvalu absolutne neriesila, tvaril sa, ze ho absolutne nezaujima (pekne to predstieral, hral to na velku lasku, ako ma lubi).No a potom z jedneho dna na druhy sa za mojim chrbtom dal s nou dokopy... Pre mna to bol ako noz do chrbta, ked som zistila co a ako... Popritom tiez ho ONA podviedla, ked sa prvy krat rozisli...

kafe

Petra, práveže to, čo ti už povedal a tón hlasu a že ti to povedal kľudne hovorí oveľa viac, ako nejaká vážna a priama debata na tému - si vyrovnaný s rozchodom, či riešiš ešte bývalku.
Za správanie bývalky po rozchode on nemôže.

PetraS

No nie nepýtala som sa ho, a to co spomínal van Alden to bolo len pri bežnej konverzácii aj ja som spomínala bývalého, ale on stale ako mu ublížila ako ho podviedla a ako sa sklamal a preto som len tak zo srandy podpichla ze co povie, a tak neosopil sa ani tón hlasu nezvýšil.. len to povedal tym štýlom prekvapenym ze cooo ako mi mohla taká blbost napadnúť ved ho poviedla, ublížila no ze takú osobu sa uz neda mat dalej rad ako tak v tomto zmysle to bolo myslene. Ale toto bolo ine, to sme sa len tak rozprávali o bývalých. Lenže s tym lajkovanim a komentovaním príspevkov mi to došlo uplne celé divne, neviem ked pozriem spätne príspevky nerobila to, začala to robit ako keby tie 2 mesiace spat ked sme sa my spoznali nechápem tomu.

van Alden

tak si precitaj co napisala vcera o 11:39, "no a raz som ho tak podpichla ze ked ju stale spomína ze ci to ma vôbec vyriešené a on ze ako mi mohla taká blbost napadnúť ved vraj viem ako mu ublížila."... mozno to nie je otazka na telo, len "podpichnutie" ale jeho odpoved sa moze brat ako "osopenie", aj ked.. je to jedno, nehrajme sa so slovickami. V kazdom pripade treba mu na rovinu povedat, kym nebude mat uzavretu minulost, dovtedy asi nema nic viac zmysel. Ale je to len ich vec, ja neradim, len si napisem co by som urobil ja.

kafe

van Alden, práveže ona sa ho na nič NEopýtala a on sa na ňu NEosopil.
Či je potencionálny partner vyrovnaný s rozchodom a bývalú viac nerieši je pre mňa osobne dosť podstatná informácia. A vždy ma zaujímalo ako dlho sú chlapi po rozchode a ako berú bývalku. Nemala som problém sa na to opýtať, aj keď sme ešte neboli vo vzťahu. PetraS sa na to opýtať nechce a radšej si domýšľa hlúposti. Ano, môžu byť pravdou. Ale rovnako aj nemusia.