Zubny mostik

Príspevok v téme: Zubny mostik
Nestastnik

Ahojte chcel by som sa spytat ci ma niekto podobnu skusenost ako ja.zubar mi robil pred dvomi mesiacmi zubny mostik zirkonovy..ale ored dvoma dnami sa mi s jedneho medzerniku pri jedle odluplo..povedal mi ze to mozem byt tlakom zo spodnych zubov ze mam este pockat ci nepresknu aj dalsie..zatial mi tam dal vypln a zalestil ale nevypada to ako original a je tam vydiet rozdiel..naco mam vlastne narok?mozem reklamovat ci? Ak viete niekto poradte prosim.dakujem

Nestastnik

Vdaka za odpovede..to ma vlastne zaujimalo ci je nato neaka zaruka a tak..ked sa stoho pp dvoch mesiacoch odlomi tak asi musi byt niekde chyba.dakujem vam

mate59

Samozrejme reklamuj.Mostík musí lekár podla otlačku usposobit a nevrhnut tak, aby vydržal.Takúto protetiku by mal garantovat životnostou 10 rokov a poskytnut záruku min. pol roka až rok na prácu i materiál.Dr. sa bude vykrúcat a vyhovarat na všetko možné,ale treba si za vec bojovat a naznačit mu, že to budeš riešit cez urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou a komoru zubárov.

Nestastnik

Stalo to 1300 eur 7 hornych zubov.chcem aj spodne ale zatial som dal len horne ako to telo prijme a tak.kazdy v okolo co poznam co ma mostik je spokojny a hryze hocico..mne sa to zlomilo na ryzovom chlebicku..musi byt neaka zaruka na material?

Párty men

Kamo ja mam kovokeramicky uz polroka a nemôžem si vinaxhvalit...hore aj dole komplet ma stalo 6000eur...prešiel som.Si komplet od roztrhania edícii atd...žiadne problémy s mostíkom a zubára.Mi hovorila ze vydrží.minimálne desať rokov..
Podľa.mama.mas nárok na reklamáciu...koľko ta to všetko stalo??