Chalani / muži, aké typy žien sa vám páčia?

Delete 2

Výzor? Každá žena je krásna :) Ale tak vždy bol mojím snom tramp :) Žienka s batohom na chrbte čo často a rada chodieva do prírody.

Keďže si myslím, že charakter je prežitok a že nejestvuje tak... páčia sa mi žienky ktoré sa vedia otvoriť a majú prekrásne srdiečko. A aj také, ktoré majú podobné návody, aké mám ja a nie sú natoľko zasiahnuté touto dobou a týmto konzumným systémom prežívania. A ktoré sa neboja riskovať.

Na žene ma upútajú vždy oči. Pretože v nich vidím, aký človek sa predo mnou ocitol a podľa toho sa k nemu aj správam.

pozorovatel1

Páči sa mi, keď je žena
priateľská,
otvorená,
optimistická,
vie povedať milé slovo, povzbudiť a oceniť,
vysvetlí si jednanie iných radšej v dobrom,
nesťažuje si,
v morálnych veciach je zásadová,
vie sa ozvať za správnu vec,
vie byť ticho a nerozprávať zbytočnosti,
v strese nepanikuje,
je svižná a vie sa oprieť do práce,
nie je pohodlná ísť na hory, do člna alebo na bicykel,
nezabíja čas ženskými life-stylovými časopismi,
nezabíja čas dlhými nákupmi,
nezabíja čas telefonovaním s kamoškami,
nemá ambície čo sa týka majetku
nemá ambície čo sa týka spoločenského postavenia
zaujíma sa o spoločnosť, kultúru, šport a vedu,
je pokorná,
obetuje sa pre deti,
stará sa o svoj vzhľad,

pre takú ženu urobím všetko, čo je v mojich silách.

smoliar?

V prvom rade zeny ktore nehraju tie ich hlupe hry na macku a mys, na jasnovidca a podobne. Rad by som spoznal zenu ktora je aspon trochu priamejsia a dokaze mysliet aj logicky. Jasne v poriadku mozme zachovat vsetky tie pre nich tak dolezite hry na muza a zenu, akoze muz by mal pozvat na rande, nemal by prilis tlacit, ale zaroven v nej vzbudzvoat tuzbu, blablabla. Ok. Ale ked ma zena zaujem mala by prestat hrat tie trapne hry kedy muza totalne zneisti ze netusi co vlastne ta zena chce. Ci iba kamaratstvo, ci viac, alebo ma len nejake svoj vesely den, alebo len trapne flirtuje lebo si nieco dokazuje. Cize ostanme muz a zena, vsetky tie traposiny okolo toho, ale preboha aspon trosku sa snazte byt citatelnejsie. Ked raz chlapa namotavate, a potom mu poviete ze ho nechcete, tak to je matuce. Ale este matucejsie je ked to na neho skusate este aj po odmietnuti. Aspon si skuste stat za slovom. Aspon raz v zivote

Doktorexitus

No tak ja si vsimam ako sa dotycna sprava v spolocnosti a ako sa oblieka a prirodzena krasa ziadna zmalovana namyslena slecinka :D

niktoš

Ahoj Zuzi,
rád by som ti pomohol aspoň mojim skromným názorom. Chlapom sa v prvej rade páčia ženy, ktoré vedia čo chcú a povedia si o to. Keď žena vie čo chce a nevie to povedať alebo si o to požiadať chlapa to omrzí. Nevieme čítať myšlienky život neni romantická telenovela že vieme čo chcete. Takisto sa nám teda aspoň z mojho pohľadu páčia ženy, ktoré nie sú domáce puťky ale sú za zážitky, zábavu atď... Ísť von, niekde sa odfotiť, urobiť si zážitok a nie sedieť doma na riti. Takisto ako aj nejaká tá charizma, vernosť a podobne. Čo môžem ja poradiť tak fajčiarky sú hrozné !!! Výzorovo žena je pekná a atraktívna keď sa o seba stará, no neznamená to tehličky a tvrde nohy ale keď ju je za čo chytiť. v momente ako si žena začne hovoriť že to nevadí aspoň ma bude viac koniec. Áno krivky, boky, zadok všetko ale zasa s mierou. nie kostnaté a nie pretečený špek. Ostatné už je vec preskočenia iskry a povahová zhoda.
Takže buď smelá, staraj sa o seba, povedz si keď chceš alebo to aspoň dostatočne naznač a ten správny príde :)