Ako dať najavo záujem?

Príspevok v téme: Ako dať najavo záujem?
lenush111

Ahojte, chcela by som sa opýtať mám problém s tým, že neviem dať chlapovi najavo že mám záujem... keď sa začnem s niekym stretávať vždy nechám iniciatívu na chlapa. A potom dlho robím nedostupnú, akože ja to nehrám schválne alebo čo, mám to nejak tak v sebe že neviem byť iniciatívna proste sa neviem sama ozvať len ani nič (a tento problém mám všeobecne s ľudmi, aj s kamarátkami)neviem mám určitý blok v hlave a uvažovala som aj že zájdem za psychológom, lebo mám v hlave zakorenené že ozvať sa niekoho je zúfalý čin a ja zúfala nie som (a kôli tomu mám aj strašne malo kamarátov) keď má niekto niekam volá, pozýva vždy sa vyhovorím a potom top ľudí omrzí a vykašlú sa na mňa. Vždy ako vlas mám rovnaký problém s chlapmi, oni sa začnú ozývať a ja nič stretnem sa s nimi a oni stále volajú a ja nič, po čase sa spamatám ale vždy je neskoro, už si nájdu inú. Neviem ako dať chlapovi najavo že sa mi páči, tak aby som nevyzerala že som otravná alebo aby si bol už potom mnou istý, ale tak aby to dostatočne pochopil. Prosím poraďte, stretla som teraz niekoho a nechcem to zas pokaziť tou svojou blbou povahou.

adr1a

Problem je v tebe. Liec sa. Uc sa.
PS: ked si to dokazala sem napisat a aj tie konkretne vety, ktore vraj nevies, dokazes to aj jemu napisat (neskor aj povedat).

lenush111

Ale čomu mam vlastne povedat? Ved ka vôbec neviem, absolútne som to nikdy nerobila ked som mala chlapa tak to bolo tak ze sa ozýval mne, povedal co a ako atd. Ja neviem co mam prist k nemu a povedat "chcem ta" alebo napísať. ja fakt neviem poraďte daco.

salon

Staci ak budes pocuvat svoje srdce a blok bude odstraneny :-)

Priklad?

Ego vravi: Neozvem sa mu,nie som predsa nejaka zufalka! Nech sa ozve on!

Srdce vravi: Ach citim,ze ho chcem vidiet :-) Hned mu zavolam! :-)