Spánok v horúčavách

Príspevok v téme: Spánok v horúčavách
meri.m

Ahojte, už pár dní som sa vďaka horúčavám normálne nevyspala, v byte máme večer okolo 29 stupňov a aj keď idem spať skôr, reálne sa mi darí zaspať až okolo 2 - 3 v noci. Dovtedy mám len mikrospánky, prehadzujem sa a škriabem. Ráno sa mi vôbec nechce vstať, celý deň som ako zombie. V noci máme okná dokorán, vytvára to mierny prievan cez celý byt. Večer, kým niečo robím, mám zapnutý ventilátor, ale spí sa mi pri ňom zle kvôli hluku. A tiež som citlivá na podchladenie, keď sa nehýbem. Všeobecne problémy so spánkom nemám, som schopná zaspať hocikde a hocikedy.
Máte nejaké osvedčené rady, ako zaspať a kvalitne sa vyspať v tomto teple?

Prezyvka055

Ofuknute klby? Fuu Fuuu Fuuu .. klima sa pouziva tak ze vyvetras. Zavries okna. Zapnes klimu. Pockas kym sa vychladi miestnost. Vypnes klimu. Ides spat. A uz ti nic klbiky neofuka do rana.

meri.m

Ďakujem, vyskúšam ten mokrý uterák. Klímu nemám a nechcem, ofúknuté kĺby by som rozchádzala dlhšie ako nevyspatosť. Nepovažujem to za najväčší problém na svete, len som bola zvedavá, či niekto nemá fintu, ako sa vyspať. Typu bylinkový čaj, nejaký obklad, whatever.

daria22

spanok v horucavach je nahovno,to je fakt. kup si klimu alebo spi v chladnicke, ake rady cakas? Su ludia, co su natom aj horsie ako my co spime v horucavach..