Nenavidim snubenca

Príspevok v téme: Nenavidim snubenca
Snubenica02

A nielen jeho, ale vsetko a vsetkych, najma seba. Cele zle. Ten vztah bol o nicom. Ozval sa len vtedy, ked nieco chcel, inak casto neodpovedal na SMS-ky; ako som uz spominala, nikam sme nechodili, kaslal na mna. A tak to teraz ukoncim. Je mi to sumafuk. Idiotske vztahy. Naco je to cele dobre...

adka331

Ukončila si to? Prepáč, že som zvedavá.. ale jednoducho som O:)
S tými depresiami to máme bohužiaľ rovnaké.. :( Bola by som rada, keby sa s tým dá niečo robiť, no vidím, že obe sme.. "rovnako hlúpe" :)

Snubenica02

Delete 2, len skoda, ze som tak blba, ze sa musim ucit z vlastnych chyb. Je mi z toho smutne.
adka331, povedala som mu ano, pretoze som (bola) blba a zaslepena. Proste ma tym dostal, a to som sa v zivote nechcela vydavat. Mozno zavazilo teraz aj to, ze som si to konecne uvedomila.
Cvokom ma pokojne mozes nazvat, vsak viem, ze som. A depresiami trpim uz dlho, teraz sa akurat o nieco prehlbili, plus ta nenavist.
Thanks, I'll give it a try.

adka331

keď to bolo o ničom, prečo si mu na žiadosť o ruku povedala "ano"? :O
Ale drž sa, ak to teda ideš ukončiť, zostávať v takýchto.. silených vzťahoch je zlé a zbytočné a k ničomu dobrému to nevedie- len k trápeniu a ako som čítala "...najmä seba" určite aj k psychickému narušeniu osobnosti (tým netvrdím že si cvok, ale tak to človeka rozladí, že stratí to najdôležitejšie- lásku v seba samého).. Stay strong :)