Sodastream a deti, co vy na to?

1_ajka_1

Dobrý deň, my doma máme soda stream už dlhšie a deťom dávam buď len vodu s nakrájaným alebo vyšťaveným ovocím alebo priamo tie sirupy s vit. C, ktoré si spomínala. Sú zdravé, nie sú ani tak sladké- nevidím na tom nič zlé, podľa mňa deťom škodia iné veci oveľa viac ako toto.

MalaLienka

Neviem ale stare su tvoje deti. Moje maju uz 13 a 15 a robim im doma nie casto ale robim aj colu napriklad z toho a mju to velmi radi, nepride mi to nic zle. Aspon viem ze tam je normalna voda ktora nam tecie doma.

Renatka14

Ja ho chcem, lebo my doma pijeme dosť veľa bublinkové vody a deti sú na nich tiež zvyknuté, hlavne v lete a choré nie sú.
Pozerala som aj zloženie a zdalo sa mi to celkom v pohode, vidíte to ma ani nenapadlo, že tam môžem dať aj domáce sirupy.
Ide o to, že moje deti to veľmi chcú a ja im neviem povedať nie.

tasty

stroj sodastream robí obyčajnú sódu... nič špéci to nie je...
ja nie som za bublinkavé vody, ani pre dospelých, a to nie ešte pre deti... takže čo ja viem, či je to zdravé pre deti, čistá voda s citronom je isto zdravšia

a ten ich sirup si môžeš naliať aj do obyčajnej vody z vodovodu, alebo do pramenitej neperlivej vody z obchodu..

no ale nie som si istá nakoľko umelé sú ich tie sirupy, iste by som si najprv naštudovala zloženie, nespoliehala na nejakú reklamu, iste sa dajú v obchode kúpiť aj kvalitnejšie sirupy ako sirupy značky sodastream

Van Alden

hej, je to len úplne obyčajná sóda z vodovodnej vody, v podstate na takom princípe, aké boli voľakedy. Sirup môžeš aj nemusíš použiť a je jedno, či originálny alebo nejaký iný.

Filip TT

Sodastrem je obyčajná sóda a sodastream sirupy sú obyčajné sirupy.

Keď máš záujem o ich sirupy môžeš si ich kúpiť a doma naliať do vody alebo do kúpenej minerálky. Takisto si môžeš v sodastreame vyrobiť sódu a naliať do nej svoj vlastný sirup.