Ženy, matky pomôžete môjmu manželovi ukázať ako sa cíti tehotná žena?

Príspevok v téme: Ženy, matky pomôžete môjmu manželovi ukázať ako sa cíti tehotná žena?
karolina7

Ahojte všetci, 05. Aprílama manžel opustil keď som bola tehotná. Mám na Vás veľkú prosbu! Môj manžel mi stále hovorí a od začiatku aj hovoril aby som bola kľudná a riešila situáciu s kľudom. Tak Vás moc prosím Vy ženy, matky čo ste to zažili, ale aj nezažili, len si to skúste predstaviť moju situáciu a napíšte mi čo a ako by ste sa zachovali v prvom momente, prípadne v prvých mesiacoch /nech to tomu svojmu baranovi môžem ukázať/ Teraz moja situácia: Poznáme sa 11 rokov, z toho 8 rokov manželia, máme dcéru Dominku 8 a chlapčeka 3. Krásne, šťastné manželstvo. Manžel mi pár dní pred rozchodom a vlastne celý čas písal ako moc ma miluje a ako moc miluje celú našu rodinu. Pohoda, kliiiidek. Vo Februári išiel do kúpeľov na 3 týždňe kde ich premiloval so svojou kolegynou z práce, potom sa ešte pár krát stretli. Až kým som na to neprišla ja. To bolo 28.03 / bola som v 8 mesiaci tehotná s 3 dietatom/ sedeli sme v kuchyni večer a som sa ho opýtala že či s ňou skončí a napravíme to. Bol ticho. Na druhý deň som sa opýtala to isté a vtedy mi povedal že ju miluje a chce byť s ňou. Tak som ho okamzite v ten den vyhodila preč. Ako by ste sa zachovali ak by Vám Váš manžel v ôsmom mesiaci povedal že miluje druhú a chce byť s ňou???? A v izbách spia ďalšie 2 deti! Tak ja som sa zachovala tak, že som začala hučať, plakať, kricať .... hysterčila som ako bláznivá z toho, čo bude teraz ďalej??? Podľa môjho manžela som mala byť kľudná! Veď aj také veci sa stávajú ! Prosím Vás moc napíšte mi ako by ste reagovali Vy!

dalsi

Filip TT Dnes 18:30 - uz som zalozil, v sexuologickom okien. Ale trochu inu, ako si hovoril. Viem, ze zenu nezmenim. To by som musel robit iny cirkus-peklo. Na to vsak nie som a z toho pekla, co by som jej robil, by to dlho nevydrzala zas ona /lebo je citliva na seba/ a dosiahol by som len druhy extrem.

Filip TT

nerob si nádeje dalsi, to bude nejaká somarina.... tú tému nezaložíš? - tam by si sa možno niečo dozvedel.

dvojpes

dalsi
existuje len jedina overena metoda, ako u zeny vyvolat vacsi zaujem o sex a ani tato metoda neni ucinna vzdy.

Filip TT

Dalsi:
No vidíš a máš prvé vyjadrenie ženy :)

Kýčera:
No to vieš, že chlap také niečo nechce, ani ja som to nechcel. Ale práve na to je dobré ísť najprv na ten cyklus Manželské večery. Tam vás v tom rozbehnú a naučia aj chlapov pozerať sa na takéto rozhovory aj na celé manželstvo a úlohu partnerov v ňom inak. My sme s tým súhlasili len preto, že nás tam zavolali známi. Ale po prvom raze sme zistili, že je to zábavné, oveľa zábavnejšie ako ísť do divadla alebo na večeru.

Kýčera

Adr1a, až teraz som si prečítala všetky príspevky a zaujal ma ten príbeh s Tvojou známou, inteligentné riešenie, že ju pozdravujem. Aj ja som už počula o takých ženách, tam nič nie je na odsúdenie, skôr na obdivovanie. Ja by som to však nedokázala tak riešiť, mne by deti chýbali. Urobila by som presne to, čo Karolina 7, zobrala deti a odsťahovala sa, pravdepodobne by som kašľala aj na prachy...Ale Karoline to neodporúčam, bez toho, že by teraz riešila rozvod, môže riešiť alimenty nielen na deti, ale aj na seba,...Musí si najať poriadneho advokáta a prebrať s ním danú situáciu, všetky náležitosti, svoje možnosti, aby z toho nevyšla skrátka, ak nebude konať. Totiž začať konať môže jej manžel, jeho milenka, a to už môže byť neskoro...

Kýčera

Filip TT, skvelý nápad s tými manželskými večermi, ale musia to chcieť obaja. A ten bežný chod domácnosti môže byť aj nežný!