Prečo dobrí muži majú takú smolu?

Príspevok v téme: Prečo dobrí muži majú takú smolu?
tá dobrá

Preco ti slusni a dobri vychovani muzi si vzdy vyberu za partnerky, frajerky, manzelky tie hnusne ukricane, vecne poucujuce a tzv. najmudrejsie dievcata a zeny?
Poznam zopar takych muzov ktori takto dopadli a ziju s takymi potvorami. Oni su ti dobri ktori im vsetko urobia co od nich tie potvory chcu.
Preco im nevedia povedat zbohom a odist od nich.
Preco sa nevedia a boja od nich odputat ked im do vsetkeho kecaju, vecne ich poucuju, kricia po nich, zakazuju a diriguju vo vsetkom?
Su tak slabi dusevne, nesebavedomi, nauceni vsetkych pocuvat?
Su az tak prilis dobri ze nevedia takej xantipe povedat zbohom ja odchadzam?
Alebo to potrebuju byt stale buzerovani, poucovani, pokrikovani? Nevedia zit bez toho?
Preco si nenajdu rovnako slusni a dobru zienku k sebe?
Preco? Vysvetli mi niekto tento zakon prirody?
Dakujem

beacon

podla mna je to preto ze kym sa dobre este nepoznaju je odlisnost pritazliva pre niektorych aj pre submisivneho ticheho muza je dominantna moze pre niektore typy byt pritazliva na zaciatku vztahu.potom ako spolu ziju uz pre zenu taky muz nestaci.dominantny muz nechce dominantnu xenu nie je pre neho pritaxliva pre zaviatok .aj opacnr to plati ze muz je drzy arogantny a ma manzelku tich a niekde sa aj zhodnu.ale velmi casto som si vsimla ze dominantne zeny maju tichychmuzov lebo dominantny muz pre neho silna zrna nir je pritazliva.nirkde spolu vydrzia ale aj caste su rozvody.dominantny silny muz si vyprosi u meho nema efekt taka zrna a taka zena o takeho muza ani nestpji.su xantypy aj zrny aj muxinohy di odporny.je to ma oboch stranach.na zaviatku yo funguje len na cely zivot nie vsadr.taky muz je po papuvou a neciti sa oceneny a cast si najde inu zrnu.su ptitaxlibe a odpudivr protiklady.ak nema dost srbavedomia takuz tak sa ani nerozvedie.a mozno aj mu to tak vyjovuje.

Kýčera

-Pistek, samozrejme, aj Ty si VÍTANÁ. A vedela by som aj o ďalších, len či by oni chceli..
- Delete 2, žiješ? Tak daj vedieť, či Ťa moc neštvem...

pistek

Ahoj kycerka :) A mna u vas nechces? :)) Vyzera to na dobre zlozenie hosti aa hlavne hostitelov, tak mi nedalo sa nespytat ;)

Kýčera

-A zázraky sa dejú! Oni nám to naše prekáranie nezrušili, ale sú zlatí...
-Slobodna, tak teraz si sa poriadne kopla, lebo aj "môj", je rád, že si a píšeš. Stretli sme sa prvýkrát pri tej šikane a autorom poznámky o tom, či máš ešte to kružidlo bol on, ale ju vymazali. A Diviak, zdá sa, že tiež rád provokuje, nepočíňa si zle, len zdrhá z bojiska.
-Diviak 2015, som rada, že si sa zúčastnil. A bývam v dome.
-Zdá sa, že by sme si mali o čom pokecať, Diviak by si rozumel s mojím, my by sme im do toho kafrali. Mohli by sme obsiahnuť takmer všetky témy, okrem nejakej tej techniky - počítače,...A čo sa týka toho pohostenia, hladní ani smädní by ste odtiaľto rozhodne neodchádzali, skôr by nás všetkých boleli brucha od smiechu. Tak si užite víkend, sviatky a snáď niekedy nabudúce...

Filip TT

Ahoj sestricka,
osobne sa mi zdaju byt zeny vo vztahoch a rodinach tym silnejsim prvkom. Prejavi sa to hlavne v krizovych situaciach ako je napriklad narodenie dietata s postihom. Velmi casto sa stava, ze v takom pripade muz opusta rodinu a vsetko zostane na zene. Ked sme boli maly sestra bola velmi vazne chora. Cela tarcha situacie bola na mame. Mama ani otcovi vsetko nehovorila, lebo by to nevydrzal. Na viac teraz nemam cas...

adr1a

Kafe. Myslim si to iste o nom co ty (aj ked istym sposobom obdivujem jeho zapolenie, boj, vieru nadej o nieco a za nieco, v co mozno veril na zaciatku, ked si ju bral a o com by mal byt manzelsky zivot. Ale o tom potom. Podla mna nie je chlap ze si nevie dat rady s jednou vychcanou pohodlnou lemrou a hnidou. Ale zas ona vyzera byt schopna ho dobre osklbat na alimentoch, vyzivnom tak pre dieta, ako aj pre seba. Citovo ho vydierat. Manipulovat nim). ALE! Ja celkovo nemam co sa tyka zien neviem aku vysoku mienku. Taku co ma on je cela ric. Vsak 70% zien je takych aku ma on doma na krku. 20% su fajn zenske co su uz rozchytane zadane a ten zvysok 10% zien je tiez fajn zenskych ale zas mozno nechcu muzov z roznych dovodov. Bud je im lepsie samym nez s niekym, uz rezignovali co sa muzov tyka, alebo si nezoberu na krk niekoho kto ich nie je ani "hoden" len preto, aby neboli same a niekoho akoze mali? Nik nie je dokonaly. Aj zeny aj muzi maju za usami. Mna irituje na muzoch asi jedine, ze su tak vymleti a zaslepeni, ze sadnu na lep vychcanym ale krasnym zenam. A potom dojde k tvrdemu prebudeniu. Vsak ked si hladaju zensku na zivot, jasne ze nik nechce mat po svojom boku daku ohavu. Ale muzi pozeraju zvacsa len na obal (aby bola krasna, mlada, super postava, stihla ai) a kaslu na to, aka je ako clovek, ci za nieco stoji, ci ma aj nieco v hlave, v srdci, ake ma vnutro vlastnosti charakter osobnost a pod. Kolki muzi az ked padnu na povestne dno, ci po mnohych zivotnych / lubostnych kopancoch ai az vtedy neraz pochopia, o com je zivot a aka zenska je pre nich najlepsia. Aj to nie vzdy. A tak o tomto je vsetko vokol nas. Obal predava

kafe

dalsi, ja som tiež jedna z tých, ktorá nad tvojím životom tichučko žasne. Hovorím si, kedy to tomu blbečkovi konečne dojde? Čo všetko je ochotný znášať, čo ešte potrebuje zažiť, aby sa zobudil? No nie, pekne si spinkaj ďalej a hraj sa na charakterného, čo za boha neukončí vzťah kvôli smiešnym problémom. Vybral si si krepú ženskú, to sa stáva, ale nikto ťa nenútil zostať s ňou až do smrti. To si si už vybral ty. Tak máš, čo si chcel a že si smutný, to hovorí za všetko.

diviak2015

slobodna - ze daval kamsi :-) nedaval nikam :-) len cosik vybavil
nikoletta - ziadne obavy, prave preto ze som si vedomi toho ze nezalezi na skole ale na osobe spominam v tom prispevku ze poznam x vysokych zien s vyskou a su nerozhladene. ale o to mi neslo. nechcem zovseobecnovat, skor som len tak mimochodom spomenul ze proste som casom zistil ze pre mna je pri zenach dost vyrazne urcujucim faktorom jednoducho jej osoba, to ako premysla o zivote, ludoch, aka je. ale to je proste mojou povahou a tak.

Slobodna

Mne to nepripada ako neutralne konstatovanie, skor negativne konstatovanie. Mozno ty to tak nevnimas, ale na ludi to tak posobi.
Prepac, no mne to pride, ze kazdu temu, ci problem premenis na alegoriu zo svojho sukromneho zivota.